Habertürk 18.05.2011

Balık burcu günlük yorumu (18 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su balıklara bugün, rutin sorumluluklarını daha hevesli gerçekleştirmeleri için olumlu etkilerin devrede olacağını söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Balık burcu 18 Mayıs 2011 yorumu

Balık burcu günlük yorumu (18 Mayıs 2011)

Sevgili Balıklar Çarşamba günümüz, Yay burcunda ilerlemekte olan Ay etkisi altında başlıyor ve kariyer evimizden geçerken iyimser düşünmemizi destekliyor. Rutin sorumluluklarımızı hatırlatıyor ancak bunları elimizden geldiğince hevesli bir şekilde yerine getirmemiz için de bizi kuvvet veriyor. Saat 10:19 itibariyle Mars-Chiron arasındaki görünüm sizler açısından olumlu. Çünkü chiron burcunuzda ilerlemekte. Bu etki altında, zihinsel, mistik ve bilinmeyen konular üzerine eğilebilir, yükselen şifa gücünüzle etrafınızdaki insanlara destek olabilirsiniz. Amaçlarınızı gerçekleştirmek için doğru insanlarla temasa geçebilirsiniz.

Maddi-manevi yönden ilerlemek adına güç kazanabilirsiniz. Hatta konuşmalarınızla diğer insanlara mutluluk aşılayabilirsiniz. Ayrıca ummadığınız kadar güzelliklerle karşılaşabilirsiniz. Bunları içtenlikle söylüyorum. Çünkü bu oluşum Boğa ve Balık burçları arasında gerçekleştiği için her bakımından sizi destekleyicidir. Saat 14:42 itibariyle Ay-Satürn arasındaki olumlu görünüm ilişkinizle ilgili konulardaki paylaşımın ciddi manada düşünülmesini ve bastığınız yerin bilincin olarak planlarınızı yapmanız gerektiği yönünde sizi uyarıyor. Ancak bu uyarı sert yönde değil. Sadece neyin üzerinde ilerlediğinizi görebilmenize yardımcıdır.

Şansınız bol, gününüz aydınlıklar içinde geçsin. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun.

iremSU

Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER