Habertürk 18.04.2011

Balık burcu günlük yorumu (18 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su balıklara bugün, kazançlarını ve eskiye ait alacaklarını aklı başında bir şekilde düzenlemelerini tavsiye ediyor.

Balık burcu 18 Nisan 2011 yorumu

Balık burcu günlük yorumu (18 Nisan 2011)

Sevgili Balıklar saat 05:44 de Terazi-Koç burç aksı üzerinde oluşacak Dolunayı üç önemli transit etkisini hesaba katarak incelememiz lazım. Çünkü Dolunayın gerçekleştiği gün saat 12:02 de Venüs-Kuzey Ay Düğümü ile zorlu bir görünüm oluştururken saat 19:02 de Mars-Satürn karşıtlığı meydana geliyor. Ayrıca Merkür hala geri hareketi sürdürüyor. Bütün bunlar gösteriyor ki, maddi konularda, ödemelerinizle ilgili meselelerde başkalarıyla ortak maddi alışverişlerinizde çok dikkatli, temkinli olmanız lazım. Zaten Nisan aylık yorumunuzu tümüyle gözden geçirdiğinizde bu geçişlerin hepsinin farklı etkilerinden söz etmiştim. Birden fazla gezegeninin bir Zodyak evinde toparlanması ve Dolunay ile tetiklemesi ister doğum haritasında isterse yıllık danışmanlıkta son derece önemlidir. Koç bireysel hareket etmenin işaretidir. Terazi ise başkalarıyla ortaklaşa hareket etmek. Dolunay ise duygularla düşüncelerin çatışması. Merkür geri hareketi beklemek ve zamana göre hareket etmek. Hemen hepsi gösteriyor ki, risk altına girmemeniz, agresif tepkilerde bulunmamanız, ödemelerinizi zamanında yapmanız, sabırlı olmanız lazım.

Sigorta, hisseli paralar, banka kredisi, başkalarıyla yoluyla elde etmeyi düşündüğünüz paralar, kendi kazancınız ve eskiye ait alacak ve borçlarınız bütün bunların aklı başında düzenlenmesi gerekiyor. İnsan çıkarlarını gözetmek isterken, evdeki hesap çarşıya uymayabilir. Bekleme veya gecikmeleri normal karşılamanız ve ne olursa olsun, ilişkilerinizi yine de güçlü tutmaya çalışmanız gerekiyor. Yani yine sabırlı olmayı sürdürmek lazım. Nereye kadar derseniz, Merkürün geri hareketi bitene kadar. Finansal konularda yükünüz artabilir, sorumluluklar üzerinizde hakim olabilir, kazancınız yetersiz kalabilir. Bunların hepsini hesaba katarsanız ona göre önlem alarak bu Dolunayın sizi engellemesini en aza indirebilirsiniz. Karşınıza çıkabilecek teklif ve önerileri lütfen dikkatli bir şekilde gözlemlemenizi tavsiye ediyorum.

Yeni haftanın sizlere mutluluk, huzur ve güzelliklere getirmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER