Habertürk 19.05.2011

Balık burcu günlük yorumu (19 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su balıklara bugün, ilişkilerinde yapıcı bir tutum sergilemelerini tavsiye ediyor. Detaylar için tıklaynız.

Balık burcu 19 Mayıs 2011 yorumu

Balık burcu günlük yorumu (19 Mayıs 2011)

Sevgili Balıklar Perşembe günümüz Yay burcunda ilerleyen Ay etkisi altında başlıyor. Saat 17:18 olana dek, ilişkinizle ilgili konularda yapıcı bir tutum içinde dengeleri yerli yerine oturtmaya çalışmak en doğrusudur. Eğer bu beraberlik sizin için önem taşıyorsa bütünlüğü muhafaza etmek için biraz çaba yeterli. Tam tersine beraberlikte dengeler yerine oturmuyorsa birbiriniz üzerinde güç savaşlarına girişmeniz an meselesidir. Aslında burada yapılması gereken olayların üstünü sıvazlamak yerine gerçeğin farkında olmaktır.

Saat 17:18-23:16 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Bu etki altında, iş değiştirme veya işle ilgili önemli kararlar almak isteyenlerin mantıklı düşünmeleri şarttır. Özellikle yapılan iş, rekabet ve dikkat çekmeyi gerektiriyorsa, bu devrede mücadele tarzınız oldukça düşüktür. Nezaketiniz, iyilikçi tarafınız size pahalıya malolabilir. Sabırlı olmakta, Haziran ayında Boğa burcunda ilerleyecek Jüpiterin olumlu etkisini beklemekte fayda var.

Saat 23:16 sonrası Oğlak burcunda ilerleyecek Ay, gecenin ilerleyen saatlerinde Neptünle olumlu bir görünüm yapacak. Bu hem ruhunuzu rahatlatan bir enerji hem de hayata daha olumlu yönden bakmanızı sağlayıcıdır.

Esenlik, mutluluk ve şans gün boyu yanınızdan hiç eksik olmasın.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER