Habertürk 02.06.2011

Balık burcu günlük yorumu (2 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su balıklara bugün, akılcı düşünerek aileleri ile olan ilişkilerini yeniden düzenlemelerini öneriyor. Detaylar için tıklaynız.

BALIK burcu 02 Haziran 2011 yorumu

Balık burcu günlük yorumu (2 Haziran 2011)

Sevgili Balıklar 2 Haziran saat 00:02 de, İkizler burcunda Yeniay oluşacak ve ardından saat 00:16 itibariyle Parçalı Güneş Tutulması meydana gelecek. Bu tutulmanın hava grubu bir burçta oluşması İç dünyanız, ailevi ilişkileriniz ve ev içinde yaşanabilecek hızlı ve benim benzetmeme göre havalı! değişimlerin işaretçisi. Ev satın almak, ev içinde yeni düzenlemelerde bulunmak, yeni bir eve taşınma ihtiyacı duymak gibi. Jüpiterin Boğa burcunda ilerleyeceğini de hesaba katarsak çevre değişiminin kalıcı yönde olacağını söylemek mümkün. Tabii ki Balık gibi su grubunun özel üyeleri için, bağımlılıklar çok önemlidir. Değişimler olumlu yönde olsa dahi Balık buna alışana kadar bir miktar heyecanlanabilir, zorlanabilir. Oysaki evrensel değişimler bizi hem fikirsel anlamda büyütür, olgunlaştırır hem de önümüze yeni bir yol, seçenek sunar. O zaman bize düşen bu değişime ayak uydurarak yaşamımızı düzenlemektir.

Belki uzun süredir ailenizle yaşıyordunuz. Bu tutulmalar Mayıs 2013 yılında tamamlandığında yani iki yıl sonra kendi dünyanızı kurarak hayatınızı düzenleyeceksiniz. İş-ev yaşamında oluşan Güneş-Ay Tutulmaları size yepyeni bir yaşamın kapılarını açarak şenlendirecek. İleri seviyeye atlamaya hazır olanlar için her Tutulma bir joker karttır. Eskinin yerine yenisini koyduğunuz zaman, yeninin tadını çıkarmanız mümkün olur. Ailevi ilişkilerinizde bundan böyle iletişimi mutlaka göz önüne almakta fayda var. Birbirinizle konuşmaktan vazgeçmeyiniz. Birbirinizi dinlemeye özen gösteriniz. Ortaklaşa hareket etmeye çalışınız. Gelecek haberler, yaşanabilecek gelişmeleri iki yıllık olarak düşünün. Yani Mayıs 2013 olduğunda bu tutulmaların hayatınızdaki tesirleri sırasıyla kendini göstermiş olacak.

Akılcı düşünerek ailenizle olan ilişkinizi yeniden düzenleyin, geleceğinizi garanti altına alacak yeni değişimlere hazır olun. Bir bebek sahibi olabilir, tek yaşıyorsanız evlenebilir, bir ev satın alabilir, sık sık yolculuklara çıkabilir, evinizi bir iş yeri gibi kullanabilir, kardeşiniz veya bir yakınınızla birlikte yaşayabilir, yeniden eğitim hayatına adım atarak evinizde iki yıl sürecek bir çalışma dönemi geçirebilir, home ofis tarzı çalışabilir, evinizi kiraya verebilirsiniz. Bunlar sizi şaşırtmasın. Aksine bunların sizin için yeni gelişmeler olduğunun farkına vararak hayatınızı düzenleyebilirsiniz.

Her doğan Güneş, bir mucizeyi içinde saklar. O mucizenin sizi bulması ve mutlu etmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER