Habertürk 02.05.2011

Balık burcu günlük yorumu (2 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su balıklara bugün, hayattan istedikleri şeyi kafalarında tasarlamalarını ve evrenden istemelerini öneriyor. Detaylar için tıklaynız.

Balık burcu 02 Mayıs 2011 yorumu

Balık burcu günlük yorumu (2 Mayıs 2011)

Sevgili Balıklar duygusal konularda gayet ciddi, tutarlı ve kendinizden emin bir şekilde haftaya adım atmaktasınız. Saat 0:59 itibariyle Boğa burcunda ilerleyecek Ay, asıl yapılması gereken işler üzerinde başarılı bir şekilde ilerlemeniz adına size destektir. Salı günü burcunuzla olumlu bir görünüm yapacak Yeniayı hesaba katarsak haftaya gayet hoş bir şekilde başladığınızı söyleyebilirim. Çevre ilişkilerinden tutun da, aşk-iş-para anlamında gelişmeler ay ortası itibariyle yükselişe geçiyor. Mayıs aylık yorumunuzda bütün bunlara değindim. Onun için gönlünüzü ferah tutunuz sevgili Balıklar. Hayattan ne istiyorsanız bugün şöyle bir kafanızın içinde tasarlayın ve evrenden bunu isteyin.

Bunu yaptığınızda ve gerçekleşeceğinden emin olduğunuzda yarattığınız enerji tümüyle etrafınızda pırıltılar oluşturur. Zorlu bir Nisan ayı geçirdik. Bunu en başında belirtmiştim hatırlarsanız. Ancak Mayıs ayı gayet hoş. Gün içinde sakin bir şekilde işlerinizi düzenleyiniz ve yarım kalan işlerinizi bitiriniz. Ay boğa burcu sizin tüm bunları gerçekleştirmeniz yönünden yardımcıdır.

Not: Mayıs aylık yorumunuz köşemize eklenmiştir. Gönlünüzden geçenlerin gerçekleştiği, huzurlu bir ay diliyorum. Mutlu haftalar.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER