Habertürk 20.06.2011

Balık burcu günlük yorumu (20 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su Balıklara bugün, idealist bakış açısı ile davalarına kendilerini adayabileceklerini söylüyor.

BALIK burcu 20 Haziran 2011 yorumu

Balık burcu günlük yorumu (20 Haziran 2011)

Sevgili Balıklar saat 10:44 itibariyle Ay-Kuzey düğüm arasındaki görünümle yeni haftaya adım atıyoruz. Arzuladığınız şeyleri elde edebilmeniz için size iki güç gerekli. Birincisi, yaratıcı çözümler bulmak ikincisi sabırsızlıktan uzak durmak. Zihniniz öyle gereksiz şeylerle dolu ki, asıl olana odaklanmak neredeyse mümkün olmuyor. Belki de bu yüzden gün boyu dinlenmeniz ve gücünüzü toplamanız lazım. Evrensel enerjiniz, zorlukları gülerek karşılamanızı istiyor. Sanki her şey yolundaymış gibi, bardağın dolu tarafını görme günündeyiz. Yoksa bu stresle başa çıkmanız kolay olmayabilir. Küçük adımlarla ilerlemeyi kabul edersek, aradığımız değişimi gerçekleşir ve sağlıklı ilerleyebiliriz.

Saat 22:01 itibariyle Güneş-Ay arasındaki olumlu görünüm, tarafsız bakış açısıyla hareket etmeniz, iç dünyanızdaki meseleleri yerli yerine oturtmanız anlamında destekleyicidir. İdealist bir bakış açısı içinde ele aldığınız davanıza kendinizi adayabilir, haksızlığa uğrayan bir kişiyle karşılaştığınızda o kişiyi savunmaya kalkışabilirsiniz.

Saat 23:22-23:45 arasında boşlukta olacak Ay etkisi altında, kendinizi istediğiniz gibi ifade etmeniz, haksızlıklar karşısında sabır göstermeniz zordur.

Yeni haftanın sizlere bol şans getirmesi ve huzurlu kılması dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER