Habertürk 20.05.2011

Balık burcu günlük yorumu (20 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su balıklara bugün, zaman kaybettiren, bir şey kazandırmayan ne varsa hayatlarından çıkarmayı tercih edebileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Balık burcu 20 Mayıs 2011 yorumu

Balık burcu günlük yorumu (20 Mayıs 2011)

Sevgili Balıklar Cuma günümüz saat 08:34 itibariyle Ay-Venüs ve ardından saat 10:05 Ay-Merkür arasındaki olumlu görünümle başlıyor. Böyle bir etki altında kişi uzun vadeli düşünebilir, kendisine zaman kaybettiren ve bir şey kazandırmayan ne varsa hayatından çıkarmayı, doğru bir iz üzerinde ilerlemeyi tercih edebilir.

Saat 09:56 itibariyle Venüs-Chiron arasında oluşacak tılsımlı görünüm, hem inancınızı güçlendirici hem de engellerin üstesinden gelebilmeniz adına şifalandırıcıdır. Önderlik ettiğiniz ve mücadelesini verdiğiniz her alanda hakikatlerin peşine düşmeniz gerektiğini hatırlatan bu olumlu enerji zorlukları geride bırakabilmenizi sağlayıcıdır. Ders verici acı tecrübeleri yaşadığınıza üzülmeyiniz. Çünkü bu yaşanılanlar sayesinde eğri ile doğruyu birbirinden ayırmayı öğrendiniz. Canınız yandı belki ama kendinizi korumayı sonunda başardıysanız o zaman sorun yok demektir.

Saat 11:12 Ay-Mars olumlu görünümü ardından saat 11:46 Ay-Pluto kavuşumu, ne istediğini bilen, bunu yapmayı kafasına koyan bireyin her şeyin en uzun ömürlü olanını istemesinin işaretidir. Duygular derinlikli, arzular aşırıdır.

Saat 21:22 Mars-Pluto, cumartesi 00:54 Merkür Pluto arasındaki olumlu görünüm etkisi altında, sağlam bir çevre edinmek, bu çevrede sesinizi duyurmak ve mücadelenizde başarıya ulaşmak adına gücünüzün yükselişine tanık olabilirsiniz. iletişimde bulunmaktan çekinmeyiniz. Kendinizi ifade etmekten asla vazgeçmeyiniz. Fikirlerinizi uygun alanlarda diğer kişilerle paylaşmaya çalışınız. Çünkü ancak böylece farkınızı ortaya koyabilirsiniz.

Doğan Güneşin Ruhunuzu Aydınlatması ve Yüreğinizi umutlandırması dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER