Habertürk 20.04.2011

Balık burcu günlük yorumu (20 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su balıklara bugün, para konularında kimseye ödün vermeden hakları olanı almak için her türlü mücadeleye hazır olacaklarını söylüyor.

Balık burcu 20 Nisan 2011 yorumu

Balık burcu günlük yorumu (20 Nisan 2011)

Sevgili Balıklar 09:50 itibariyle Yay burcunda ilerleyecek olan Ay, sorunlarınız olsa dahi, dış dünyada hevesli bir şekilde kendinizi ifade etmeye çalışacağınızın göstergesi. Ancak bu heveslilik kimi zaman enerjinizin dağılmasına ve sabırsız davranmanıza yol açabilir. Saat 10:31 itibariyle iş konularında ideallerinize uygun şekilde hareket etmeye, dış baskılar söz konusu olduğunda buna karşı çıkmaya çalışabilirsiniz. Bazıları sizi kibirli ve taviz vermez, fazla coşkulu bir kişi olarak görebilirler. Ancak size göre tavrınız gayet yerindedir. Bundan ödün vermeye de hiç niyetiniz yoktur. Saat 13:29 itibariyle maddi konularda girişimcilik ruhunuz yükselmeye başlar.

Kendinizi gösterebileceğiniz alanlarda hızlı bir şekilde hareket edebilirsiniz. Para konusunda kimseye ödün vermekten yana değilsinizdir. Hakkınız olan için her türlü mücadeleye hazırsınızdır. Saat 23:42 itibariyle Güneşin etkili enerjisi sizler için gayet olumludur. Yaratıcı yönlerinizi ortaya koyabileceğiniz ve girişimlerde bulunabileceğiniz şekilde işlerinizi organize edebilirsiniz. Böylece gecenin ilerleyen saatlerinde yükselen moral duygunuz ertesi güne daha olumlu şekilde başlamanızı sağlar.

Not: Saat 13:17 itibariyle Güneş Boğa burcunda seyrine başlıyor. Bu konu hakkında geniş açıklamayı Mayıs aylık yorumunuz için hazırlamaktayım. Hepinize maddi ve manevi anlamda güzellikleri getirmesini diliyorum.

Hayallerinizi gerçeğe dönüştürmeniz, huzur bulmanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER