Habertürk 21.06.2011

Balık burcu günlük yorumu (21 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su Balıklara bugün, yaşamlarındaki bazı konuların onlarda bıraktığı etki nedeniyle gerilimli olabileceklerini söylüyor.

BALIK burcu 21 Haziran 2011 yorumu


Sevgili Balıklar, 21 Haziran-3 Ağustos tarihleri arasında İkizler burcunda ilerleyecek Mars eviniz, duygusal güvenceniz ve ailenizle ilgili konularda iletişimin oldukça güçlü ve biraz da agresif tarzda uygulanacağının göstergesidir. Kimileriniz, yeni bir eve taşınmak zorunda kalabilir, kimileriniz ev sorunları nedeniyle oldukça sıkılabilir, kimileriniz ise aile bireyleri aralarında problemler yaşayabilir. Mars gezegeninin bu konumu, aktif enerjinin sözel ve hareket tarzında hızlanmasına neden olduğundan, bu enerjiyle sizin gibi hassas bir insanın baş edebilmesi doğal olarak zordur. Doğal yapınız gereği, elinizden geldiğince her sorundan uzak durmaya çalıştığınız halde, nedense bu süreçte her şey garip bir halde üzerinize gelmektedir. Yaşamınızdaki bazı olayların üzerinizde bıraktığı etki nedeniyle oldukça gerilimli olabilirsiniz.

Kimliğinizi oldukça zorlayan bu enerji aslında mücadele etmenizi ve cesur bir şekilde düşünmenizi sağladığı halde, siz tam tersi bir görüş açısıyla hareket ederek huzursuz, öfkeli ve zor bir insan haline gelebilirsiniz. Sizi her zaman sessiz ve sakin gören kişiler bu durum karşısında şaşkınlık yaşayabilirler. 22 ve 28 Haziran tarihlerini tedbirli olunması gerektiği için önemsiyorum. Bunları günlük yorumlarımızda detaylı bir şekilde inceleyeceğim.

Not: Güneş bugün Yengeç burcunda seyrine başlayacak. Fırsat bulduğunuzda Haziran aylık yorumunuzu gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.

Umduğunuz güzel gelişmelerle karşılaşmanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER