Habertürk 21.05.2011

Balık burcu günlük yorumu (21 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su balıklara bugün, bilgi ve tecrübelerini gösterebilecekleri alanları belirlemelerini öneriyor. Detaylar için tıklaynız.

Balık burcu 21 Mayıs 2011 yorumu

Balık burcu günlük yorumu (21 Mayıs 2011)

Sevgili Balıklar, 21 Mayıs-21 Haziran tarihleri arasında etkili olacak çalışma evinizin yöneticisi Güneş, bilgilenmeye verdiğiniz önemin göstergesidir. Gelişim için, dikkatli, sabırlı, azimli bir şekilde hareket etmenizi sağlayan bu enerji altında, gayet hızlı ve aktif bir şekilde hareket edebilir, kafanızın içindekileri uygulamaya koyabilirsiniz. Uyarılara açık ve desteklenmeniz halinde kolaylıkla başarıya ulaşabileceğiniz bu dönemde, yüzeysel düşünmek yerine derinlemesine gözden geçirmelerde bulunmalısınız. Bu sizi olabilecek yanlışlıklardan koruyabilir. Astrolojiye meraklı olanlar bilirler. İkizler burcu seyir zamanları iletişim, medya, haber, ulaşım, eğitim konularında yapılacak bağlantıların simgesidir. İnsan böyle zamanlarda pek sıkıntıya gelemez. Bunun için de çabucak yön değiştirmekten yanadır ve her alanda kendini göstermeye çalışır. Birden fazla konuyla ilgilenir fakat bunların kalıcılığı yoktur. Oysaki yapılması gereken, bilgi ve tecrübenizi gösterebileceğiniz alanları belirlemek veya belirlediyseniz bu konularda harekete geçmektir. Böylece dağılmanın önüne geçilmiş olur.

Bu dönemin bir başka yansıması, işinizle alakalı konularda kavrayışın yükselmesi, becerikliliğin artışı, algılamanın yoğunluğudur. Atak, gayet uyanık, hünerlerinizi ortaya koymanızı sağlayan enerjiler, iş hayatında sizi bir ışık gibi takip edebilir. Ayrıca çevrenizle olan irtibatınız, sosyal yönden gelişiminizi sağladığı gibi, yeni kurduğunuz arkadaşlıklar mesleki girişimlerinizde size destek olabilirler. Gelip geçici hedefler yerine tutarlı ve dengeli paylaşımlar sayesinde işlerinizi yürürlüğe koymanız kolaylaşır. Hızlı zihinsel faaliyetler yargı ve mantık gücünüz, şu anki işiniz veya kurmayı düşündüğünüz işle alakalı olarak daha tutarlı kararlar vermenizi sağlar. Böylece net bir şekilde ben bu yolda ilerleyeceğim veya şu alanda sesimi duyuracağım demeniz mümkün olur.

Güneşin ışıkları altında arzu ettiğiniz bağlantılarda bulunmanız, hızlı ve aktif bir dönem geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER