Habertürk 21.04.2011

Balık burcu günlük yorumu (21 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su balıklara bugün, maddi manevi kendilerine ait her bir değer ile ilgili geçmiş ve gelecekle ilgili konularla ilgilenmeleri gerekebileceğini söylüyor.

Balık burcu 21 Nisan 2011 yorumu

Balık burcu günlük yorumu (21 Nisan 2011)

Sevgili Balıklar, 21 Nisan-16 Mayıs tarihleri arasında Koç burcunda seyrini sürdürecek Venüs etkisini önce genel ardından dikkat edilmesi gereken yönleriyle ele almamız gerekiyor. Her Balık aynı durumları yaşamayacağına göre tabii ki bu şekilde izah etmek bana göre en doğrusudur. Genel olarak parasal kazanımlarınız ve sahip olduğunuz değerlerle ilgili yaşam evinizde transitini sürdürecek Venüs, maddi anlamda güçlenmek ve geleceğinizi garanti altına alabilmek açısından oldukça hırslı bir şekilde çalışma arzunuzun göstergesidir. Maddi konularda elinizin açıklığı ve parayı açıkçası kendinize pek fazla dert etmeyen kişiler olduğunuz için genel olarak sıkıntıya tam olarak düşmeden durumunuzun farkına varmanız güçtür. Fakat bu tarihler arasında dikkatli olmak gerekiyor. Çünkü 23 Nisanda Venüs-Uranüs kavuşumu gerçekleşiyor, 27 Nisanda ise Venüs-Pluto arasında zorlu bir görünüm var. Üzerinizden haksızca kazanç sağlamaya çalışan kişilere karşı mücadele etmeniz, bugüne dek sizin iyi niyetinizden yararlanan insanlara farklı bir yüzünüzü göstermeniz mümkün. Ancak bunu yaparken dikkatli olun. Yani dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmamak gerekiyor. Ayrıca unutmayalım ki, Venüs Koç burcunda seyrine başladığında Merkür ay sonuna kadar geri harekette olacak.

Demek oluyor ki, maddi ve manevi size ait her bir değerinizle ilgili hem geçmiş meselelerle hem de geleceğinizle alakalı konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ancak geri hareketin bitiminin ardından düşündüklerini, ortaya koymak istediklerinizi daha güvenli bir şekilde ele almanız mümkün. Ayrıca evde oturan bir kişi iseniz yeteneğiniz olan konularda yakın çevrenizle irtibata geçerek sergilediğiniz ürünlerinizi paraya dönüştürebilirsiniz. Çalışan bir kişi iseniz, maaşınızla alakalı konularda yetkili kişilerle görüşerek veya ek gelir kaynakları yaratmak için araştırmada bulunarak gücünüzü arttırmayı deneyebilirsiniz. Bu süreçte kimileriniz birlikte olduğu kişiden maddi destek görebilir veya yeni başlayan bir beraberlik finansal anlamda size katkı sağlayabilir. Yine bu dönemde birlikte olduğunuz kişi aracılığıyla ortak bir iş yapma durumunuz ortaya çıkabilir. Fakat kısa süreli bir etki olduğundan dikkatli olmanız gerekebilir. Benim size önerim elinize geçecek az veya fazla ne olursa olsun gereksiz harcamalarda bulunmamanız ilerisini düşünerek hareket etmenizdir.

Not: Venüs transitinin, Mayıs ayındaki özel görünümlerini aylık yorumunuz için hazırlamaktayım.

Aşk, ona gereksinim duyduğunuz anda yanınızda olsun. Mutluluklar dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER