Habertürk 23.05.2011

Balık burcu günlük yorumu (23 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su balıklara bugün, ortak paralar ile ilgili olarak tedbirli davranacaklarını söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Balık burcu 23 Mayıs 2011 yorumu

Balık burcu günlük yorumu (23 Mayıs 2011)

Sevgili Balıklar yeni bir haftaya gayet olumlu bir enerjinin etkisi altında başlıyoruz. Saat 11:25 itibariyle Venüs ve Mars gezegenleri gökyüzünde kavuşuyor. Bu oluşum, öncelikle ortaklaşa paralarla ilgili konularda dikkatli ve tedbirli davranmanızı sağlarken bir takım insanların çıkarcı yanaşımları konusunda sizi uyarıyor ve tedbir almanızı sağlıyor. Sizi yanlış yönde etkileyen, hatta zaman kaybettiren bazı kişileri devre dışı bırakmanız, olumsuz gidişata dur diyebilmeniz kolay hale geliyor. Eğitim hayatınızdan akademik kariyerinize, hayata bakış açınızdan parasal konulara kadar geniş bir yelpazede yapılacak görüşmelerde doğru tercihlerde bulunmanız mümkün hale geliyor. Nasıl mı? Duyguları geriye mantığı öne alarak. Çünkü bu kavuşum mantığın sesidir. Duymamanız mümkün değil.

Paranıza sahip çıkmanız, sapla samanı birbirinden ayırmanız, güvenli ve uzun soluklu olana yönelmeniz bu enerjinin rehberliğinde netleşiyor. Bazı kişilerle bir araya geldiğinizde hem kendinizi iyi bir şekilde ifade etmenizde hem de yanlıştan, kötülükten korumanızda size ışık oluyor. Artık para, çevre ve çıkarlarınız konusunda doğru seçeneğin ne olduğunu anlayabilirsiniz. Ben bugünkü kavuşumu, Haziran ayı itibariyle iletişim evinizde seyrine başlayacak olumlu Jüpiterin öncü ışıkları olarak yorumluyor ve sizin için hayırlı olmasını yürekten diliyorum.

Yeni haftanın güzel gelişmelere, güvenli değişimlere, huzura ve sevgiye vesile olması dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER