Habertürk 24.05.2011

Balık burcu günlük yorumu (24 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su balıklara bugün, ilgi görme arzusu ve aşkın peşinden koşma isteğinin yüksek olacağını söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Balık burcu 24 Mayıs 2011 yorumu

Balık burcu günlük yorumu (24 Mayıs 2011)

Sevgili Balıklar, saat 10:40 olana dek ev-aile-yerleşim ve yenilik anlamında düşündüğünüz işleri yoluna koymakta fayda var. Kendinizi tümüyle özgür hissedeceğiniz sabahın erken saatlerinde özellikle sorumluluk anlamındaki işler size zor gelebilir. Ancak bu sabırlı davranılırsa aşılmayacak kadar güç meseleler değildir.

Saat 10:40-15:23 arasında boşlukta kalacak Ay, farklı bir yaşam sürme arzunuzu belirginleştirir. Kendinizi moral olarak güçlü tutmanız, sonradan halledilebilecek mevzular için boş yere kendinizi tedirgin etmemeniz faydalıdır.

Saat 15:23 itibariyle Ay burcunuzda ilerlemeye başlıyor. Bu enerji, pembe bir tülün ardından hayata bakmak gibi bir etki yaratabilir. Ardından saat 17:10 itibariyle Ay yöneticiniz Neptünle kavuşuyor. İlgi görme arzunuz, aşkın peşinden koşma istekliliğiniz yükseliyor.

Saat 21:52 itibariyle kendimizi doğal bir akışa teslim ederek yaşamın güzelliklerinin tadına varabiliriz. Böylece iç dünyamızda bizi rahatsız eden gerginlikleri, çıkmazları bilinçli bir şekilde düşünerek çözüme kavuşturabiliriz.

Sevgi çiçekleri yüreğinizde umutla açsın. Her şey gönlünüzden geçtiği gibi olsun.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER