Habertürk 25.06.2011

Balık burcu günlük yorumu (25 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su Balıklara bugün, duyguları ve mantıklarının aynı doğrultuda olacağını söylüyor.

BALIK burcu 25 Haziran 2011 yorumu

Balık burcu günlük yorumu (25 Haziran 2011)

Sevgili Balıklar bugün Koç burcunun son derecelerinde ilerleyen Ay, saat 01:07-23:52 arasında boşlukta olacaktır. Bu durum içinizde bastırmaya çalıştığınız coşkulu ifadenin dışarıya yansıtılmasında kararsız kalışınızın bir simgesi olabilir. Bazen, kendinizi iyi hissetmek için birileriyle konuşmak, dertleşmek ihtiyacı duyarken kimi zaman da, karşınızdaki kişiyi dinlemek dahi istemezsiniz. Bu halinizi ben gayet normal buluyorum. Boşluk zamanları genel anlamıyla belirsizliğin hüküm sürdüğü, her yöne doğru pusulanın çevirebileceği zamanlardır. Bu yüzden de insan hangi seçeneğin kendisi için doğru ve güzel olup olmadığını anlamakta zorlanabilir. Benim tavsiyem Koç burcunda geçirilecek bu saatleri tamirat, onarım, bakım, spor gibi aktivitelere ayırmanızdır.

Saat 23:52 itibariyle Ay-Boğa burcunda ilerlemeye başladığında, etrafınızdaki durumları, olayları ve insanları sakin bir şekilde gözden geçirebilirsiniz. Böylece sabahki kararsızlık ve gerginliğinizin üstesinden gelmeniz kolaylaşır. Duygularınızla mantığınız aynı doğrultuda olacağından, kararlarınızı kendi bildiğiniz şekilde ifade edebilirsiniz. Huzur ve güven hissi yüreğinizin içinde bir çiçek gibi büyüyebilir. Rahatlar ve kendinizden emin hale gelirsiniz.

Zor günler mutlaka gelir geçer. Yeter ki, biz hayatla ve kendimizle olan barışıklığımızı kaybetmeyelim. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER