Habertürk 26.05.2011

Balık burcu günlük yorumu (26 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su balıklara bugün, yapmayı düşündükleri konularla ilgili ek bilgiler edinmelerini öneriyor. Detaylar için tıklaynız.

BALIK burcu 26 Mayıs 2011 yorumu

Balık burcu günlük yorumu (26 Mayıs 2011)

Sevgili Balıklar bildiğiniz gibi bugün Ay Cuma saat 03:36 olana dek burcunuz üzerinde boşlukta kalacak. Artık bir çoğunuz bu zamanı nasıl değerlendirmeniz gerektiğini, yansımalarını bilmektesiniz. Ancak ben yine bazı noktaları sizinle paylaşacağım. Böylece zamanı daha iyi değerlendirebiliriz kanaatindeyim. Öncelikle her türlü yenilik anlamındaki işlerinizi gözden geçirmek, kendinizi gözlemlemek, etrafınızdaki dünyayı izlemek, tedbirli olmak son derece faydalı. Yapmayı düşündüklerimizle alakalı araştırma yapmak, ek bilgiler öğrenmek, kendimizi ruhsal manada sakinleştirecek uğraşılara yer vermek boşluk süresince gayet olumludur. Aklımıza parlak fikirler gelse dahi bunları uygulamaya kalkışmak yerine incelemekte yarar vardır. Eğer çalışmayan bir kişiysek ben böyle günlerde çiçekle, toprakla teması, dışarı çıkıp yürüyüş yapmayı öneriyorum.

Çalışıyorsak dinlenme boşluklarını şirket dışında kısa bir mola vererek değerlendirmek rahatlatıcı olabilir. Dosyalarınızı toparlayabilir, çekmecelerinizi düzenleyebilirsiniz. Sanatla uğraşan bir kişiyseniz böyle zamanlar altın değerindedir. İlham gücünüzü yükseltir ve aklınıza değişik fikirler gelebilir. Ben genel olarak boşluk günlerinde negatif düşünen kişilerden uzak durmaya çalışırım. Hatta kimi zaman kaybettiğim bir eşyamı böyle zamanlarda bulduğum olmuştur. Genel olarak suyla çok temas ederim, hafif giysiler giyerim ve sıvı gıdalar tüketirim. İsterseniz siz de bir deneyin. Umarım size de faydalı olur.

Hayrınıza olan gelişmelerle karşılaşmanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER