Habertürk 27.06.2011

Balık burcu günlük yorumu (27 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su Balıklara bugün, yaşamları ile ilgili birçok konuda kendilerini gayet hoş hissedeceklerini söylüyor.

BALIK burcu 27 Haziran 2011 yorumu

Balık burcu günlük yorumu (27 Haziran 2011)

Sevgili Balıklar yeni haftamız saat 10:08 itibariyle Güneş-Chiron arasındaki görünümle başlıyor. Bu yansıma altında, aşk hayatınız, varsa çocuklarınız ve genel olarak yaşamınızla ilgili konularda kendinizi gayet hoş hissedebilirsiniz. Sanatla uğraşan kişiler, eskiye yeni bir soluk getirerek bunu eserlerinde kullanabilirler. Ailevi veya geçmişte yaşanan bazı sorunları, ilişkileri şimdiki bakış açınızla gözden geçirebilirsiniz. Bu yansıma eskiye ait bir ilişkinin kendini hissettirmesi veya eski bir alışkanlığın üzerinizdeki izlerinin hatırlanması anlamına da gelir. Haksızlıklara karşın inancınızı güçlü tutmaya çalışabilirsiniz. Hüzünlü ancak bir o kadar kendinizden emin bir şekilde günü değerlendirebilirsiniz.

Saat 13:26 Mars-Uranüs arasındaki görünüm, gerek parasal ve gerekse eviniz sınırları içinde kendinizi özgür bir biçimde ifade etmekten hoşlandığınızın göstergesidir. Denetim altına girmekten hoşlanmazsınız. Keskin zekanızla kafanıza koyduğunuzu yapmaktan yanasınızdır. Ancak istikrarsız geliriniz nedeniyle düşündüğünüz yenilikleri uygulamanız zor olabilir.

Saat 19:23-Salı 10:56 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Bu zaman dilimi içinde, ailenizle olan ilişkinize dikkat etmeniz, ev ile alakalı düşündüğünüz yenilikleri tekrar gözden geçirmeniz yerinde olur.

Yeni haftanın sizlere bereket, şans ve mutluluk getirmesi dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER