Habertürk 27.04.2011

Balık burcu günlük yorumu (27 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su balıklara bugün, fiziksel açıdan onları gören insanların büyülenebileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Balık burcu 27 Nisan 2011 yorumu

Balık burcu günlük yorumu (27 Nisan 2011)

Sevgili Balıklar Çarşamba günümüz saat 09:04 itibariyle Ay-Neptün kavuşumunun etkisi altında başlıyor. Bu hoş görünüm sizin burcunuza has tüm güzellikleri dış dünyada sergilemeniz adına gayet etkileyicidir. Ayrıca fiziksel açıdan insanların sizi gördüklerinde büyülenmelerini sağlayabilir. Düşlerinizi zenginleştirir, empati gücünüzü yoğunlaştırır. Farklı bir dünyanın insanı olduğunuz her halinizden bellidir. Kavuşumun burcunuzda gerçekleşmesi size gizem kazandırır, yüce gönüllülüğünüz başkaları tarafından takdir edilir. Saat 10:21 itibariyle Venüs-Pluto arasındaki görünüm, sizin için olmazsa olmaz değerler adına verdiğiniz mücadelenin göstergesidir. Parasal konularda yaşanan gelişmeler rahatlatıcıdır ancak yeterli değildir. Daha fazla kazanmak adına neler yapmalıyım diye düşünmeniz mümkündür. hedeflerinizi gerçekleştirme arzunuz, tanınma hevesiniz yoğundur. Birilerinin sizi fark etmesini, hakkınız olanı artık vermesini istersiniz. Farklılıklarınız tescil edilmeli, sesiniz duyulmalıdır. İşte bütün bu istekler bu saatte fazlasıyla yoğundur.

Saat 22:24 Ay-Güneş ve saat 22:52 Ay-Pluto arasındaki görünüm gayet olumlu bir yansımadır. Elde etme arzunuz yüksektir. Ne olursa olsun mücadeleye hazırsınızdır. Saat 22:52-Perşembe 20:33 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Boşluk etkisi altında hisleriniz yükselişe geçer. Kendi kendinizle olan barışıklığınız yükselir ve sezgileriniz sizi bazı konularda haklı çıkartır.

Gününüz aydınlık, huzur ve güzellik içinde geçsin. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER