Habertürk 29.03.2011

Balık burcu günlük yorumu (29 Mart 2011)

Astrolog İrem Su balıklara bugün, olumlu enerjiler sayesinde iç dünyalarındaki meseleleri yerli yerine oturtabileceklerini söylüyor.

Balık burcu 29 Mart 2011 yorumu

Balık burcu günlük yorumu (29 Mart 2011)

Sevgili Balıklar, Salı günümüz saat 05:51 itibariyle Ay-Güneş arasındaki olumlu enerji alışverişiyle başlıyor. Yakın çevreniz ve ailenizle aranızdaki sorunları giderebilmenizde destekleyici olan bu enerji sayesinde tarafsız bir bakış açısıyla hareket etmeniz kolaylaşır. İç dünyanızdaki meseleleri bu olumlu enerji sayesinde yerli yerine oturtmanız mümkündür. günlük aktivitede bugün dengeleme, terazinin kefelerini yerli yerine oturtma, hangi konuda olursa olsun adil düşünme ön plandadır. Ancak maddi konularda yaşanan tersliklere anlam vermekte zorlanabilirsiniz.

Çünkü yaptığınız ayarlamalara rağmen kalan miktarla bir şeyleri düzenlemek pek kolay değildir. Saat 18:11 Ay-Satürn, saat 18:39 da Ay-Jüpiter ile olumlu görünüm yaptığında ciddi bir bakış açısı ve her şeye rağmen iyi niyetlilikle etrafınızdaki insanlara desteğinizi sunabilirsiniz. İnancınız gereği bazı ritüellerle uğraşabilirsiniz. Merkürün yavaş yavaş parasal konulardaki etkinliğini göz önüne alarak harcamalarınızda dikkatli olmanız faydalıdır.

Duygusal konularda arzu ettiğiniz güzelliklere bir an önce kavuşmanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER