Habertürk 29.05.2011

Balık burcu günlük yorumu (29 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su balıklara bugün, hayal güçlerinin sınırsızca çalışacağını söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

BALIK burcu 29 Mayıs 2011 yorumu

Balık burcu günlük yorumu (29 Mayıs 2011)

Sevgili Balıklar, Pazar günümüz Ay-Koç burcu seyriyle başlıyor. Saat 13:27-16:01 arasında Ay boşlukta kalacak. Boşluk etkisi altında, yeniye yer açma ve yaratıcı yeteneklerinizi hayata geçirme konusunda temkinli olmakta fayda var. Doğanıza uymasa da, aklınıza eseni yapmak isteyebilirsiniz. Bu hissedişler içindeyken dışarıdan gelebilecek bir engelleme en başta gerginlik yaratıcı ardından moral bozucu olabilir. Tam da günümdeydim, bir şeyler yapmak istiyordum, yine bir şey çıktı diyerek sinirlenebilirsiniz.

Bu arada eski bir sevgilinin veya aklınızdan bile geçmeyen bir konunun kendini hatırlatması mümkündür. Hatta içinizden, dün aklımdan geçiriyordum bu durumu diye düşünebilirsiniz. Parasal konularda ise günlük aktivitede dikkatsizlikten uzak durmak, hesabınızı iyi yapmak yararlıdır. Saat 16:01 itibariyle Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak Ay, bütün bunları geride bırakarak günün kalanını gayet sakin bir şekilde geçirmenizi sağlayıcıdır. O nedenle sabahki psikolojik durumun sizi gereğinden fazla rahatsız etmemesi için, güne geç uyanmanız, kontrolünüzü kaybetmemeniz açısından faydalı olabilir.

Saat 17:52 itibariyle Ay-Neptün arasındaki olumlu etkileşim sayesinde, hayal gücümüz sınırsızca çalışır ve her şey halledilebilirlik ölçüsünde değerlendirilir. Yani umutlarımızın dibi boş değildir. Olumsuzluklar, geçen yıllar, yaşananların bize kattığı derslerin farkındayızdır. Artık bir şey uzun ömürlü mü, yoksa aldatıcı mı gayet iyi anlamış durumdayızdır. Bu saatlerde sezgileriniz gayet olumludur. İçinizdeki ses size yardımcıdır. Maddi-manevi konular üzerinde kafamızın içinde hesaplar yapabiliriz. Bizi sevenler, bizim sevdiklerimiz, hayatın güzellikleri tek tek gözlerimizin önünden geçer. Moralimiz yükselir.

Keyifli, eğlenceli hoş bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER