Habertürk 31.05.2011

Balık burcu günlük yorumu (31 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su balıklara bugün, parasal konularda dikkatli olmalarını, risk almamalarını tavsiye ediyor. Detaylar için tıklaynız.

BALIK burcu 31 Mayıs 2011 yorumu

Balık burcu günlük yorumu (31 Mayıs 2011)

Sevgili Balıklar, anlamsız işlerle uğraşmak yerine, sağlam olana yöneleceğiniz bugün, sevdiklerinizle paylaşımınız gayet güçlüdür. Saat 18:37 olana dek, maddi konular daha fazla gündemimizi oluşturacağından sağlam adımlar atmaya çalışacağız. İç dünyanıza yönelerek her ayrıntı üzerinde iç gözlemde bulunmaya başlayabilirsiniz. Unuttuğunuz, aklınızdan çıkmış düşünceler birdenbire yenilenmiş haliyle hatırınıza gelmeye başlar. Anlaşmazlık yaşadığınız her kim varsa onunla bir araya gelerek sorunlarınızı çözebilirsiniz.

Saat 18:37-Çarşamba 02:56 arasında Ay boşlukta olacaktır. Parasal konularda doğaldır ki dikkatli olmak gerekiyor. İhtiyaçların giderilmesi maksadıyla yapılacak harcamaları denetim altına almak gayet yararlıdır. Yani eldekinin korunması ve risk alınmaması şarttır. Genelde bu saat dilimi içinde prestij kazandırıcı unsurların önemi daha fazla ortaya çıkabilir. Hayatınızı garanti altına alma ihtiyacınız yoğundur. Bu düşünce, kimi anlarda yeni bir yön belirleyerek ilerleme ihtiyacınızı körükleyebilir.

Sizi kimsenin yanıltmaması, tedirgin etmemesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER