Habertürk 04.06.2011

Balık burcu günlük yorumu (4 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su balıklara bugün, meseleleri büyütmemelerini, olumlu düşünüp, olumlu enerjiler çekmelerini tavsiye ediyor. Detaylar için tıklaynız.

BALIK burcu 04 Haziran 2011 yorumu

Balık burcu günlük yorumu (4 Haziran 2011)

Sevgili Balıklar, 4 Haziran-30 Ağustos tarihleri arasında burcunuzla uyumlu görünüm yapacak olan ikinci yöneticiniz Jüpiterin Boğa burcu seyri siz Balıklar için gayet olumlu bir enerjidir. İletişim, eğitim, haberleşme, girişim ve zihinsel konularda etkili olacak bu güçlü ve olumlu etki sayesinde son yıllarda yaşanan özel problemlerinizi, aile ilişkilerinizi ve çevrenizle olan bağlantılarınızı güçlendirebilirsiniz. Yılın ikinci yarısına damgasını vuracak bu enerjiye ne kadar çok gereksinim duyduğunuzu biliyorum ve bu enerjinin olumlu etkisini yazarken inanın sizlerle aynı sevinci yaşıyorum. Birileri veya bazı nedenler yüzünden son günlerde yaşadığımız stres ortada. Ancak biliniz ki, sanıldığı kadar zorlu bir yıla girmiyorsunuz. Sadece başkalarıyla olan parasal ilişkilerinizde ve harcamalarınızda dikkatli olun bu yeter. Jüpiter Boğa burcu seyri 12 yıl sonra 3.evinizi yani biraz önce saydığım konularla alakalı yaşam evinizi ziyaret edecek ve sizi kendi değerlerinizi sahiplemeniz, yaratıcı gücünüzü ortaya koymanız ve moral duygunuzla kaynaklarınızı geliştirmeniz anlamında ilahi bir kuvvetle saracak.

Bu güç eğitim hayatınızla ilgili konularda sorumluluklarınızın bilinci içinde hareket etmenize yardımcı olurken, bildiklerinizi başka insanlarla paylaşmanız ve bundan maddi gelir elde etmeniz anlamında da destekleyecektir. Bir kısmınız yılın ikinci yarısında araba, ev, emlak sahibi olmayı düşünebilir bazılarınız fiziki anlamda değişimlere gidebilir. Gündelik hayatınızı olumlu yönde değiştirecek bu enerji, komşuluk, kardeşlik ilişkileriniz anlamında da yardımcınızdır. Kardeşlerinize iş para ve ailevi ilişkilerinde destek olabilirsiniz onlarda size aynı şekilde sevgilerini sunabilirler. Projelerinizi eğitim, iş ve çevrenizle ilgili konularda yürürlüğe koyabilir bunlardan gelir elde edebilirsiniz. Çevrenizi güzelleştirme ve daha rahat bir yaşam sürebilme anlamında doğal bir şansa sahipsiniz. Bu devrede bilinçli, kararlarınıza sadık, huzuru ön planda tutmaya çalışınız. İnatçı davranmayınız. Öncelikle siz önemlisiniz bunu unutmayınız. Bunu sürekli tekrarlıyorum ancak o kadar hassas Balık dostlarımız var ki, en ufak bir meseleyi kendilerine dert ediyorlar.

Oysaki gördünüz işte sanıldığı kadar zorlu enerjilerimiz yok. Ancak siz kendi kendinize meseleleri büyütürseniz gezegenlerin olumlu tesirlerini engelleyen duvarları etrafınıza örer, bu güzelliklerin size ulaşmasını imkansız kılarsınız. Hemen bugün derin bir nefes çekerek, Ey hayat güzellikler içinde bir yılı karşılıyorum ve senin bana vereceklerini bekliyorum. İnancımı koruyor ve hayata dört elle sarılıyorum demeyi unutmayınız. Yeni bir yıla nasıl başlarsak öyle olur. Gelin sevinçle umutla başlayalım. Eğer insan umudunu içinde bir çiçek büyütmekten vazgeçmezse, hiçbir gezegen tesiri onu yıkamaz. Astroloji, gezegenlerin insan üzerindeki psikolojik tesirlerini anlamamızı sağlayan bir ilim dalı. Yani kehanet aracı değil. O zaman bize düşen bu tesirleri zamanına göre kullanmayı bilmek. Lütfen sizi birilerinin etkilemesine izin vermeyiniz, olur mu?

Gerçek bir aşk, bol bereket, huzur ve güven dolu bir yaşamın sizlerin olması dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER