Habertürk 04.05.2011

Balık burcu günlük yorumu (4 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su balıklara bugün, yarım kalan işlerini bitirebileceklerini, ilişkilerinde anlayışlı olmaya çalışabileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Balık burcu 04 Mayıs 2011 yorumu

Balık burcu günlük yorumu (4 Mayıs 2011)

Sevgili Balıklar saat 20:10 olana dek sürecek boşluk etkisi altında, yarım kalan işlerinizi bitirebilir, evraklarınızı gözden geçirebilir, ilişkinizle alakalı mevzularda anlayışlı olmaya çalışabilirsiniz. Yuvanızı yakından ilgilendiren ve sorumluluğunuz dahilinde olan işlerle ilgili parasal açıdan temkinli hareket etmeniz gerekebilir. Ciddi şekilde gözden geçirmelerde bulunursanız kendi kazanımlarınızı yönlendirmeniz mümkün olabilir. Kararlarınızı verirken öncelikle alışkanlıklarınızı düzene koymanız gerektiğini biliniz. Bağımlı olduğunuz herşeyi tekrar bir gözden geçiriniz, sizin için zararlı olanlarını eleyiniz ve güveninizi sağlam olarak inşa etmek için sadece ve sadece kendinize güvenmeniz gerektiğini bilerek programınızı yapınız. Maddi konularda elinizdeki paraya göre hareket etmek gerekliliği vardır, alışverişler için pek olumlu değildir. Aldığınız bir şeyi amacı dışında kullanmanız mümkündür.

Saat 20:10 itibariyle ise, iki ayrı konuda iki ayrı seçenek arasında kalabilir, hangi yönde karar vermeniz gerektiğini bilemeyebilirsiniz. Özellikle iç dünyanızdaki güvenlik arayışınızda merhametinize yenik düşebileceğiniz kararlar almanız mümkündür. Böyle bir durum hissettiğinizde lütfen mantıklı düşünmeye, geçmişi gözden geçirmeye ve yaşanılanları hafızanızda canlandırmaya çalışınız. Hiç kimsenin sizin iyi niyetinizi suistimal etmesine izin vermeyiniz. Bazı konularda güvendiğiniz dostlarınızla konuşabilirsiniz. Olaylara daha mantıklı bir şekilde bakabilir, doğru kararlar alabilirsiniz. Ortadaki gerçek ne ise, ona göre düzenlemelerde bulunmanız faydalıdır.

Dikkatli, tedbirli, abartılı kararlardan uzak ılımlı bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER