Habertürk 04.04.2011

Balık burcu günlük yorumu (4 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su balıklara bugün, başkalarının sözlerini dikkate almadan kendi içlerindeki gücün ne kadar büyük olduğunu hissetmeye çalışmalarını öneriyor.

Balık burcu 04 Nisan 2011 yorumu

Balık burcu günlük yorumu (4 Nisan 2011)

Sevgili Balıklar saat 16:51 itibariyle Neptün burcunuzda seyrine başlıyor. Nisan-Ağustos döneminde düz olarak seyrini sürdürecek Neptünün asıl güçlü etkisi 3 Şubat 2012 itibariyle hissedilmeye başlayacak. Sezgilerinizi coşturan, size vizyon kazanmanızda destek veren, ipek bir tül gibi ruhunuzu okşayacak bu etki altında ideallerinizi hayata geçirme anlamında ilk deneyimlere şahit olabilirsiniz. Bu deneyimler neler mi? Öncelikle sizin yükselen inancınız sayesinde yaşayacağınız en büyük deneyim, kendinizi yeniden olumlu bir şekilde keşfetmenizdir. Dostlarım bu etkiyi yaşamak inanın bana 2012 senesi sonrası farkınızı ortaya koymanız anlamında en büyük yardımcınızdır. Hayat bazen adil davranmıyor bizlere haklısınız. Hatta çoğu zaman direncimizi kırıyor, bizi ıssızlaştırıyor.

Ancak her şeye rağmen hayat o kadar güzel ki, yaşanılan sıkıntıların bile bize kattığı olumlu tesirleri yıllar geçtiğinde daha iyi anlayacağız ve belki de şu an üzüldüğünüz olayları sonrasında dudaklarınızda bir gülümseme ile hatırlayacaksınız. Astroloji kehanet aracı değil diye bas bas bağırıyorum. Ortada bu kadar olumsuz enerji ve olumsuz düşünen insanlar olursa söyler misiniz nasıl gelişeceğiz. Eskiden birbirimize kol kanat gererdik, en yakın komşumuz kardeşimiz gibiydi. Ne oldu bizlere dostlarım. Olan şu..kötümserleştik, kendimizi başkalarının sözlerine göre değerlendirir olduk. Oysaki kendi içimizdeki gücün ne kadar büyük olduğunu bilsek emin olunuz ki hayata farklı şekilde bakardık. Kendimize niye bu kadar eziyet ediyoruz. Böyle düşünmekle ne kazanıyoruz. Sevgili Balıklar siz on bir burca, iyimserliğiniz, derinlikli düşünceleriniz ve güçlü sezgilerinizle rehber olmuş kişilersiniz. Size ihtiyacımız var. Lütfen pes etmeyiniz. Hayat her şeye rağmen güzeldir.

Huzurlu, mutlu, bereketli ve sağlıklı bir hafta geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER