Habertürk 05.05.2011

Balık burcu günlük yorumu (5 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su balıklara bugün, üzerilerinde denetim kurmaya çalışan kişileri zekaları ile devre dışı bırakacaklarını söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Balık burcu 05 Mayıs 2011 yorumu

Balık burcu günlük yorumu (5 Mayıs 2011)

Sevgili Balıklar, Perşembe günümüz dün akşamdan bu yana etkili olan Ay-İkizler burcu seyriyle devam ediyor. İş görüşmelerinde veya bulunduğunuz her türlü ortamda fikirlerinizi açık ve net bir biçimde ortaya koyabilmeniz mümkün. Belki birileri üzerinizde denetim kurmaya kalkabilir. Ancak zekanızla onları devre dışı bırakabilecek güce sahipsiniz. Günlük bu enerjiden verimli bir şekilde yararlanmanın yolu, aynı kısır döngü içinde hapsolmak yerine, alternatif yollar denemektir.

Saat 18:38 itibariyle Ay-Satürn arasındaki olumlu görünüm iş ve parasal konularda olgun ve aklı başında görüşmelerde bulunmak ve işlerinizi sağlam bir şekilde yapabilmek anlamında destekleyicidir. Ancak burada size tavsiyem, dış etkenlerin veya baskıların size yanlış kararlar aldırmasına izin vermemenizdir. Bazen pire için yorgan yakarız kimi zamanda gözümüzün önündeki görmezden geliriz. Oysaki böyle bir etki altında sakin bir şekilde aklı başında hareket etmek son derece yararlıdır.

Güçlü bağlantılar kurabilmeniz, aktif bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER