Habertürk 06.06.2011

Balık burcu günlük yorumu (6 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su balıklara bugün, daha iyi şartlarda yaşamak adına yeni yollar keşfedebileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

BALIK burcu 06 Haziran 2011 yorumu

Balık burcu günlük yorumu (6 Haziran 2011)

Sevgili Balıklar yeni haftanın bu ilk gününde bizi Ay-Aslan burcu enerjisi selamlıyor. Gün boyunca bu enerjinin özel titreşimlerini üzerimizde hissedebiliriz. Saat 06:04 itibariyle Ay-Merkür arasındaki olumlu görünüm, iş veya ailevi konularda güçlü bir insana, desteğe, yaptıklarınızın takdir edilmesine olan ihtiyacınızı yükseltiyor. Güvendiğiniz kişilerle durumunuzu paylaşırken sizi güçsüz bulmalarını istemiyorsunuz. Yani her şeye rağmen ben bütün bu pürüzleri düzeltebilecek kadar kuvvetliyim imajı yaratmaktan yanasınız.

Saat 12:36 itibariyle Ay-Satürn arasındaki destekleyici görünüm sayesinde, başkalarıyla bütünleşmeye fazlasıyla ihtiyacınız olduğunu düşünebilirsiniz. Çünkü hem maddi hem de manevi anlamda tek başına yol almaktan yorgunsunuz. Parasal konularda özellikle sınırlanmak hoşunuza gitmiyor. Bu yüzden de daha iyi şartlar altında yaşamak adına yeni yollar keşfedebilirsiniz.

Saat 21:48 itibariyle Ay-Güneş arasındaki olumlu titreşim sayesinde, kimi zaman dramatik tarzda kendinizi ifade edebilir bazen de ustaca taktiklerle haklılığınızı ispat etmek için uğraşırsınız. Aslında amacınız zaman kazanmaktır. Çünkü sizi sıkıştıran durumlardan kurtulmak için bunu yapmak zorundasınızdır.


Yeni hafta boyunca adım attığınız her alanda başarı sizden yana olsun. Şans dolu bir hafta dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER