Habertürk 06.04.2011

Balık burcu günlük yorumu (6 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su balıklara bugün, anı yaşamanın, günü kendi akışı içinde değerlendirmelerinin en doğru yöntem olacağını söylüyor.

Balık burcu 06 Nisan 2011 yorumu

Balık burcu günlük yorumu (6 Nisan 2011)

Sevgili Balıklar Çarşamba gününe, uzun saatler sürecek boşluk etkisi altında başlıyoruz. 02:02-Perşembe 14:21 arasında etkili olacak bu durum, gün boyunca huzur ve güvenlik duygusunun bizim için ne kadar önemli olduğunun göstergesidir. Bir konuda söz ederken, birilerini dinlerken, etrafımızdaki insanlarla irtibatta bulunurken dikkati elden bırakmamakta fayda vardır. Mecburen güvenliğimizi düşünerek, yaş tahtaya ayak basmadan rutin işlerimizi sürdürmek yararlıdır. Eğitim hayatımızla ilgili mevzularda ani kararlar vermemek gerekir. Yakın çevremizde bulunan kişilerle aramızda istenmeden de olsa yanlış anlaşılmalar meydan gelebilir. Çevremizde bizi çekemeyen kişilerin hakkımızda dedikodu yaptığına şahit olmamız mümkündür. Kendimizi dışa karşı savunmak zorundaymışız gibi hissedebiliriz. İş yapma isteğimiz düşük olabilir. Posta, gazete, yatırım, yazışma, komşuluk ilişkileri, nakliye, ev satın alma, kiralama, taşınma gibi konularda dikkatli olmak gerekir. Bir söz vermeden önce iyi düşünmek, bize söylenenlerin arkasında nasıl bir gerçek gizli araştırmak faydalıdır.

Saat 17:40 itibariyle Güneş-Jüpiter kavuşumu gerçekleşecek. Güneş, kendimizi ifade gücümüz, Jüpiter ise cesaretimiz yayılma arzumuz. Bu ikisi birleştiğinde doğal olarak maddi konularda hırslı bir şekilde hareket etmek, başarılı olmak, isteklerimize kavuşmak istiyoruz. Ancak işlerimizi yoluna koymakta, -hadi şunu da yapalım demekte, yenilik uygulamakta zorlanıyoruz. Bir yandan genişlemek istiyoruz diğer yandan geçmişin pürüzlerini temizlemekle meşgulüz. Birileri iyilik ve güzellikten söz ediyor umutlanıyoruz, sonra birden bu kişiler ortadan kayboluyor veya duyduklarımız gerçek mi, yoksa gördüklerimiz serap mı diye kendi kendimize şaşırıyoruz. Ne yapmalıyız? Bu enerjiler başkalarını da etkilediği için doğal olarak aklı başında hareket etmek gerekiyor. Tedbirli olmak, söylenenleri ciddiye almadan önce aslı astarı olabilir mi diye kontrol etmekte fayda var. Anı yaşamak derler ya, hakikaten günü kendi akışı içinde değerlendirmek bugün en doğru yöntem olarak görülüyor.

Doğru zamanlamada bulunmamız, ani kararlardan kaçınmamız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER