Habertürk 07.06.2011

Balık burcu günlük yorumu (7 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su balıklara bugün, maddi/manevi kazanımları konusunda değerlerine daha fazla önem verebileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

BALIK burcu 07 Haziran 2011 yorumu

Balık burcu günlük yorumu (7 Haziran 2011)

Sevgili Balıklar gün boyu etkili olacak Ay-Mars ve Ay-Venüs görünümleri altında, hem sağlıklı paylaşımlarda bulunmak hem de başkalarının sizin hakkınızda güzel düşünmesini sağlamak istersiniz. Derinlikli olarak düşündüğünüzde sizi en fazla mutlu eden şey, sağlıklı yaşam, güvenilir ilişkiler kurmak ve gereksiz yere zaman kaybetmemektir. Bu nedenle titiz davranmaya çalışırsınız. Ancak gelin görün ki, ne kadar manasız konu ve iş varsa gelir sizi bulur. İşte böyle durumlarda öfkenizi disiplin altına alabilirseniz enerji kaybetmemiş olursunuz.

Saat 18:27-22:33 arasında Ay boşlukta kalacak. Özel hayatınızı başkalarıyla paylaşarak fikirlerini almak yerine, sevdiğiniz kişiyle başbaşa vererek konuşmak ve her ne olursa olsun ani kararlardan uzak durmak gayet faydalıdır.

Saat 22:33 sonrası Başak burcunda ilerleyecek Ay, maddi ve manevi kazanımlarınız konusunda, değerlerinize daha fazla önem vermenizi sağlayabilir.

Saat 23:40 itibariyle Merkür-Satürn arasında oluşan görünüm önümüzdeki birkaç gün boyunca etkisini hissettirebilir. Maddi ve manevi konularda güven içinde bir hayat sürmek, iç dünyanızda sağlamlık olgusunu yerli yerine oturtmak çabanız ön planda. Sizi destekleyecek bir insana olan ihtiyacınız gayet yoğun. Şu andaki mali durumunuz ancak belli bir bütçe çerçevesi içinde yaşamanızı sağlıyor. Oysaki ideallerinizi gerçekleştirmek için bundan daha fazlasına ihtiyacınız var. Sözgelimi, rahat bir ev, kaliteli bir ortam, güvenlik korkusu olmayan bir yaşam sürmek gibi. İşte bütün bunlar için, hesaplamalarda bulunabilirsiniz.

İşlerinizde kolaylık, aşk hayatınızda şans sizinle olsun. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER