Habertürk 08.04.2011

Balık burcu günlük yorumu (8 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su balıklara bugün, insanların akıl vermesinden ve kuruntuları ile rahatsız etmelerinden hoşlanmayacaklarını söylüyor.

Balık burcu 08 Nisan 2011 yorumu

Balık burcu günlük yorumu (8 Nisan 2011)

Sevgili Balıklar Cuma günümüz Ay-İkizler burcu seyir etkinliği altında başlıyor. Özel hayatınız, eviniz ve ailenizle ilgili konularda duyguların yerini mantığın aldığı bir gündeyiz. Kimi zaman şöyle bir geçmişe dönerek akıllı bir şekilde gözden geçirmelerde bulunmak yerinde olabilir. Saat 16:40 itibariyle Ay-Satürn arasındaki olumlu görünüm, iç dünyanızda karmaşık hisler duymanıza neden olabilir. Mantık-duygularla, duygularla-hayatla kavga ediyor gibidir. Bir yandan tamam her şey toparlandı derseniz diğer yandan bu toparlanmanın ne işinize yarayacağını düşünürsünüz. Bazı Balıklar ise böyle bir görünüm altında olgun bir şekilde önlerindeki gerçeğe kitlenerek yol alabilirler.

Saat 19:21 itibariyle Ay-Venüs arasındaki görünüm sayesinde, size uymayan durumları alaycı bir şekilde ele alırsınız. Amacınız sıkıntılarınızı hafife aldığınızı göstermek içindir. Hatta bunu yaparken iç sesiniz ne kadar yanıldığınızı söylese de duymazdan gelebilirsiniz. Saat 23:20 itibariyle Ay-Jüpiter arasındaki olumlu görünüm, yeni bir düzen, yenilikte bulunma arzunuzu körükleyicidir. Bazen bir çocuk kadar telaşlısınızdır bazen derin bir düşünür gibisinizdir. Hiç kimsenin size akıl vermesinden, sizi kuruntularıyla rahatsız etmesinden hoşlanmazsınız.

Hayırlı, bereketli ve güzellikler içinde bir Cuma günü geçirmemiz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER