Habertürk 09.06.2011

Balık burcu günlük yorumu (9 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su balıklara bugün, olaylara ne kayıtsız ne de fazla duygusal bakmamalarını söylüyor ve dengeyi bulmalarını öneriyor. Detaylar için tıklaynız.

BALIK burcu 09 Haziran 2011 yorumu

Balık burcu günlük yorumu (9 Haziran 2011)

Sevgili Balıklar, 9 Haziran-4 Temmuz tarihleri arasında, İkizler burcunda seyrini sürdürecek Venüs, yuvanızla alakalı konulardaki paylaşımların, iletişiminin göstergesi anlamına gelen bu enerji, aile içindeki her türlü bağlantının, problemlerin gündeme gelerek çözülmesi adına etkilidir. Kimi zaman kardeşlerinizle ilgili kimi zaman yakınlarınızla alakalı her konu eviniz içinde konuşularak çözümlenilmeye çalışabilir. Zihinsel uyumun ev alanı içinde mutlaka sağlanması gereken zamandır. Kişisel olarak ahenk içinde ve huzurlu bir dönem geçirmek için, öncelikle dengeli bir paylaşımın sağlanması gerekmektedir. Venüs İkizler burcunda mantıklı bir bağ kurmak gerektiğini de göstermektedir. Aile içi ilişkiler yüzeysel olmamalı, birlikte yaşadığınız kişiyle paylaşımlarınızı düzene koymalı, dışarıdan hiç kimsenin evinizdeki sorunlara karışmamasını sağlamalısınız. Bu dönemde duygularınızı tarafsız bir bakış açısı altında incelemeniz ve bilinçaltınızdaki çelişkilerden muhakkak uzak durmanız, karar verilmesi gereken konularda her ayrıntıyı gözden geçirmeniz lazımdır.

Sizler bu dönemde evinizi sosyal hayatın merkezi gibi görerek, dostlarınızla, arkadaşlarınızla paylaşım içinde olabilirsiniz. Kimileriniz için bu süreç yuvanızda vakit geçirmek isteğinizin belirtecidir. Bekar balıklar için bu dönem evlilik konusunun kimi zaman aile üyeleriyle konuşulduğu fakat kararsız kaldığınız bir süreç olabileceği gibi, aynı anda iki ev arasında koşuşturmanız da mümkündür. Bu dönemde dikkat etmeniz gereken en önemli konu, hassasiyet içinde düşünmemek, olaylara ne kayıtsız ne de fazla duygusal bakmamaktır. İç dünyanızdaki güven hissinizin yükselmesi için, balık hassasiyetini dengede tutmanız kesinlikle gereklidir.10, 14, 28 Haziran tarihlerini önemsiyorum. Dikkatli olmakta fayda var.

Not: Venüs-İkizler burcu seyri hakkındaki daha geniş bilgiyi, Haziran aylık yorumunuzda bulabilirsiniz. Fırsat bulduğunuzda gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.

Venüs döneminin size arzuladığınız aşkı yaşatması ve mutlu olmanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER