Habertürk 09.05.2011

Balık burcu günlük yorumu (9 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su balıklara bugün, geçmiş bir meselenin yeni hali ile karşılarına çıkabileceğini, bu sefer şanslarının daha yüksek olacağını söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Balık burcu 09 Mayıs 2011 yorumu

Balık burcu günlük yorumu (9 Mayıs 2011)

Sevgili Balıklar yeni haftamız saat 09:52 itibariyle etkili olacak Ay-Mars zorlu görünümü altında başlıyor. Bu güçlü etkinin ardından Ay, saat 12:35 olana dek boşlukta kalacak. Bu iki durum ne anlama geliyor. Güvenlik, sahiplenme, korunma ihtiyacınızı yükseltiyor. Sizin için aşk ne anlama geliyorsa o şekilde yaşama arzunuzu perçinliyor. Çevrenizdeki her şeye hassasiyetinizi arttırıyor. Bu duygular ister istemez ailenize, sevdiğiniz insanlara karşı sizi yaklaştırıyor. Olayları algılama biçiminizde, davranışlarınızda bu etkinin yarattığı yumuşaklığı görmek mümkün. Ancak boşluk etkisi altında olduğumuz için tabii ki aceleci kararlar vermemek veyahut alıngan davranmamak yerinde olur.

Saat 12:35 itibariyle Aslan burcunda ilerlemesini sürdürecek Ay, günlük rutin içinde kendinizi güçlü bir şekilde ifade etme arzunuzun göstergesidir. Etrafınızdaki insanlardan saygı, hürmet, sevgi ve ilgi görmek istediğiniz bugün fazlasıyla yoğundur.

Saat 18:44 itibariyle iletişim ve haberleşme gezegeni Merkür Koç burcundaki ateşli Venüs ile yan yana geliyor. Bu durum, maddi konularda telaşlı hatta düşünmeden hareket etmenize yol açabilir. Çünkü kazanmak, kazandığınızı dilediğinizce harcamak düşünceniz ön planda. Tabii ki haksız sayılmazsınız. Bildiğiniz gibi Merkür bu alanda bir geri hareket yaptı. Ardından seyrine devam ederek şimdi Venüs ile birleşiyor. Önceki girişimlerin, bir türlü tahsil edemediğiniz alacakların veya elinize geçecek paraların peşindesiniz. Bu kavuşum size yeni iş olanakları, bağlantılarda bulunma anlamında destek verebilir. Piyasa şartlarını göz önüne alarak, bütçenizi yeniden tanzim ederek akıllı bir şekilde ilerlerseniz yaptığınız işlerin getirileri tatmin edici olabilir. Geçmiş bir mesele şimdi düzenlenmiş haliyle karşınıza çıkabilir. Bu sefer şansınız daha yüksek.

Yeni haftanın hepimiz için olumlu geçmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER