Habertürk 01.02.2011

Başak burcu günlük yorumu (1 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su, başaklara bugün davranışlarındaki netlik ve kararlılığın dışarıdan gelebilecek her türlü etkiye karşı direnç gösterebileceğini ve mücadele etmeyi sağlayabileceğini belirtiyor.

Başak burcu 01 Şubat 2011 yorumu

Başak burcu günlük yorumu (1 Şubat 2011)

Sevgili Başaklar Ay-Oğlak burcu geçişinin son günündeyiz. Aşk hayatınızla ilgili mevzularda, sağduyulu düşünmeye çalışırsanız, aranızdaki sorunları gayet güzel bir şekilde halledebileceğiniz gündesiniz. Bu seyir nedeniyle çiftler arasında belli bir sınır oluşur. Fakat bu sınır eğer tatlı bir ahenk içinde kontrol altında tutulursa gayet hoştur. Fakat tam tersine hakimiyet kurmak şeklinde olursa sevimsiz durumlara yol açar. Günlük enerjiniz, fiziksel anlamda sizi destekleyicidir. Davranışlarınızdaki netlik ve kararlılık, dışarıdan gelebilecek her türlü etkiye karşı direnç göstermenizi, mücadele etmenizi sağlayabilir. Saat 18:41 itibariyle Ay-Merkür kavuşum etkisi altında olacağız.

Bu durum olayları gerçekçi bir bakış açısıyla ele alarak izlemeniz gerektiğinin göstergesidir. Bu ister aşk isterse iş hayatınızla ilgili konularda olsun mutlaka geçerlidir. Çünkü duyguları simgeleyen Ay, zihinsel Merkürle iş birliği yapmış durumda. Böyle bir etki altında duygular ve mantık el ele verir. Ancak hangisinin sesine kulak vermek gerekir bunu bilmek zordur. Bize düşen tabii ki öncelikle durumun enine boyuna farkına varmaktır. Bu ise ancak sakin ve soğukkanlı gözden geçirmelerle mümkün olur. Saat 21:31-Çarşamba 01:21 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Bu zaman dilimi içinde hayatı zorlamamak tek çıkar yoldur.

Şubat ayındaki tüm enerjilerin, sizlere huzur, güvenlik, aşk ve sağlık getirmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER