Habertürk 11.05.2011

Başak burcu günlük yorumu (11 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su başaklara bugün, teklifle karşılaşmaları durumunda inceden inceye araştırmalarını tavsiye ediyor. Detaylar için tıklayınız.

Başak burcu 11 Mayıs 2011 yorumu

Başak burcu günlük yorumu (11 Mayıs 2011)

Sevgili Başaklar saat 10:03 itibariyle Boğa burcunda seyrine başlayacak Mars, 21 Haziran tarihine kadar etkilidir. Bu seyir, kimliğinizi dış dünyada gösterebilmek adına belirli bir sistem oluşturmak için aktif olmanız gerektiğinin işaretidir. Çünkü Mars Boğa burcunda 16 Mayıs tarihinde Venüsün güçlendirmesi ile son derece olumlu bir enerji haline gelecek. Gelişime açık olmak, görüş açınızı geniş tutmak, daha büyük bir dünya ile bağlantıya geçerek ilişkiler kurmaya gönüllü olmak gayet faydalı. İster eğitim hayatınız olsun, ister çevrenizle olan ilişkiniz, tümünde ilerlemeye hazır olmalısınız. Başaklar genel olarak kendini kusursuzlaştırmaktan hoşlanan kişilerdir, kendi yeteneklerini güçlü bir şekilde ifade edebilirler. İşte bu özelliğin bu dönemde bariz bir şekilde önde tutulması, maddi ve manevi değerler elde edebilmeniz, kaliteli ve konforlu bir hayat sürebilmeniz için gerekli olan şartlardan biridir. Mars Boğa burcu süreci size, ektiğiniz tohumları yeşertmenizi, emeklerinizin karşılığını almanızı ve uzun süreli bir sistemi kurabilmenizi sağlamada yardımcıdır. Dönemi daha verimli geçirmenin bir başka yolu ise, dağılmanızın önüne geçmesidir. Çünkü Başaklar detaylara aşırı önem verdikleri ve mükemmeli arzu ettikleri için çoğu zaman ayaklarına gelen fırsatı kaçırabilir veya tek bir alana odaklanamadıklarından dağılabilirler. İşte Venüs tarafından dispozite edilecek Mars, kararlılık göstererek istediğiniz bir alana odaklanmanızda ve o alanda gelişime açık olmanız halinde maddi ve manevi değerler elde etmenize yardımcı bir kuvvettir.

Saat 17:42 Venüs-Jüpiter ve saat 22:57 Merkür-Jüpiter kavuşumları mesleki konularda otoriteler sizinle iş birliği yapmak isteyebilirler veya siz artık eksikleri tamamlanmış kendinizi hazır hissettiğiniz konularda harekete geçebilirsiniz. Diyelim ki, bugün bir teklifle karşılaştınız, karar vermek için inceden inceye araştırmanız için önünüzde zaman var. Acele etmeyin ve sabırlı olun. Bu kavuşum, maddi konularda şansınızı yükseltici ve çıkarlarınız için mücadele etmenizi sağlayabilir.Güven olgusu yüksek olduğundan kişi böyle bir kavuşumda herhangi bir konuda adım atmaktan, sorunların altında ezilip kalmamak için kendini ifade etmekten çekinmez. Zaten yapılması gereken deyim yerindeyse tecrübenizi konuşturmaktır. Öyle bir duruş sergileyin ve kelimeleri öyle iyi seçin ki, insanlar sizin samimiyetinizden şüphe duymasınlar. Yaşanılan krizlerin, bitişlerin sizin gelişiminiz adına olduğunu biliniz. Moral duygunuzu sürekli besleyin ve bir adım atmadan önce sizin için ne kadar gerekli olup olmadığını bir daha düşünün ki, kalıcı değişimlerin altına imza atabilesiniz. İlişki konularında ise bugünü olumlu yönde kullanmanın sırrı, her iki tarafın da iyimser bir şekilde birbiriyle anlaşmaya çalışmasıdır. Yoksa ölçüsüz tavırlar, aşırı kendine güvenen karşı taraf, her şeyde kendini haklı gören insanlar olarak kibirli ve bencil davranışlar sergileyebilirsiniz. Bundan uzak durmakta fayda var.

Bereketiniz, aşk hayatınız ve genel olarak yaşamınızla ilgili konulardaki olumlu gelişmeler için bugün bir dilekte bulunmayı unutmayınız.

Her ne isteğiniz varsa gerçekleşmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER