Habertürk 11.04.2011

Başak burcu günlük yorumu (11 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su başaklara bugün, amaçlarını destekleyen kişilerle olan ilişkilerine dikkat etmelerini tavsiye ediyor.

Başak burcu 11 Nisan 2011 yorumu

Başak burcu günlük yorumu (11 Nisan 2011)

Sevgili Başaklar Ay-Yengeç burcu seyri altında yeni bir haftaya adım atmaktayız. Böyle bir enerji altında, bildiğiniz yolda ilerleme arzunuz yoğundur. Eğer kendinizi inandığınız yola adamışsanız, istenmeyen durumlarla karşılaştığınızda doğal olarak hassaslaşır ve sorunlarınıza bir an önce çare bulmak istersiniz. Şu aralar dengeyi tutturmakta zorlananlarınız olabilir. Ancak iç dünyası zengin olan birey eninde sonunda bu sınavları atlatabilecek güçtedir. Yeter ki, kendinden uzaklaşmasın.

Saat 15:05 Ay boşluğa girmeden önce Güneş ile ilkdördün görünümü oluşturuyor. Bu etki altında, amaçlarınızı destekleyen kişilerle, ister maddi ister manevi anlamda olsun ilişkinize dikkat ediniz. Ayrıca 3 Nisan tarihinden bu yana olan gelişmelerin bugün test günüdür. Bir taraftan çıkarlarınızı elde etmek isteyeceksiniz diğer taraftan güvenliğinizi düşünerek ortalamayı bulmak zorundasınız. Ben derim ki sakin olalım, soğukkanlı bir şekilde durduğumuz yerin bilincinde hareket edelim. Gemileri yakmanın ne yeri ne de zamanı.

Saat 15:05-Salı 06:37 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Bu süreç içinde normal günlük rutin işlerinizi sürdürerek, eksik kaldığınız konular üzerinde çalışarak zamanı değerlendirebilirsiniz.

Saat 23:41 itibariyle Mars-Pluto arasında gerçekleşecek zorlu görünüm, kendi yolunu kendi belirlemek isteyen bireyin çok uzun vadeli yapılanmayı hedef alarak hareket etmesi, sabırsız davranmaması gerektiğini göstermektedir.

Sakin bir su gibi sessizce akıp gideceğimiz bir gün dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER