Habertürk 11.02.2011

Başak burcu günlük yorumu (11 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su başaklara bugün, bir şeyleri düzenleme umuduyla olayların üstüne gitmelerini risk almak olarak tanımlıyor.

Başak burcu 11 Şubat 2011 yorumu

Başak burcu günlük yorumu (11 Şubat 2011)

Sevgili Başaklar Cuma günümüz Güneş ve Ay arasında oluşacak ilkdördün etkisi altında başlıyor. Bu oluşum Boğa-Kova burçları arasında meydana geleceği için, gelenekler ile özgürlük, bağlılık ile bağlantısızlık arasında iki ucu bir araya gelmeyen bir karmaşanın ortasında kalabilirsiniz. Kişi bir yandan hayatı kendi sakinliği içinde, düzgün ve tutarlı bir şekilde kotarmaya çalışırken, diğer taraftan yapmakla zorunlu olduğu işler özgürlüğünün önünde engel oluşturabilir. Özellikle son bir hafta içinde yaşananlar kişiyi oldukça bunaltıcıdır. İnancı gereği sağlam bir şekilde yere basmak, tutarlı bir yaşam sürmek isterken, ideallerinin önünde duran koskoca engelleri aşabilmek ve bunlarla mücadele etmek tabii ki kolay değildir. Bazıları için bu durum daha farklı şekilde gelişebilir. Kişi iş yaşamında yenilikten, özgür kararlar almaktan ve artık köle gibi çalışmaktan kurtulmak isterken, hayat onu sürekli olarak dingin olmaya, yavaş hareket etmeye çağırmaktadır. İşte bu ikilem bazılarınız için zor bir günün işareti olabilir. Ne yapılmalıdır?

Saat 21:27-cumartesi 00:21 arasında şöyle bir geriye çekilerek durumunuzu sakin bir biçimde ele almaktır. Bir şeyleri düzenlerim umuduyla olayların üstüne gitmek risk almak demektir. Özellikle boşluk etkisi altında verilen kararlar daha sonra tekrar düşünülmeyi gerektirir. Oysaki sakin bir akşam geçirmek ve olabildiğince kendinizi rahatlatıcı olan yöntemleri denemek fayda sağlayabilir.

Gün boyu huzur, aşk, güvenlik ve başarı dileklerimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER