Başak 12.05.2011

Başak burcu günlük yorumu (12 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su başaklara bugün, giyimleri, temizlikleri ve yardım severlikleri ile görenlerin takdirini kazanacaklarını söylüyor. Detaylar için tıklayınız.

Başak burcu 12 Mayıs 2011 yorumu

Başak burcu günlük yorumu (12 Mayıs 2011)

Sevgili Başaklar yeni gün, burcunuzda ilerleyen Ay etkisi altında başlıyor ve size hem pratik hem de becerikli bir şekilde vaktinizi değerlendirmenizde destek veriyor. Görenlerin hem giyiminiz hem temizliğiniz hem de yardım severliliğinizle sizi takdir etmelerini sağlıyor. Bugünün en hoş en güzel ve en başarılı kişileri bence sizsiniz. Işığınızla hepimizi aydınlatabilirsiniz.

Saat 11:28 itibariyle Mars-Neptün arasındaki olumlu görünüm tüm burçları rahatlatan ve hayallerimizin peşinden gitmemizi sağlayan iksir bir kuvvet olarak göze çarpıyor. Hangi konuda? Başta özel hayatınız olmak üzere, emek sarfettiğiniz her konuda dış destek görmeniz anlamında. Kimi Başaklar için bu yeni bir ilişkinin başlangıcı olabilir. Hem de hayallerinizi süsleyen cinsten bir ilişki. Bazı Başaklar için kuvvetli bir iş ortağı olabilir. Hani şu dış dünyaya açılmanızı sağlayan yani sırtınızı sıvazlayan biri. Bir kısmınız için evliliğindeki sorunların çözüme kavuşması anlamına gelebilir. Yasal bir davanın veya bir haksızlığın sona erişi ve bir rahat nefes çekmeniz şeklinde bir yansıma da yaratabilir. Yani kısaca bugün bir ilişki nasıl olur, nasıl yaşanır, el ele tutuşmanın lezzeti nedir? Bunu anlayabilir, hayranlıkla sizi izleyen gözlerin farkına varabilirsiniz.

Bugünkü enerjilerin sizlere şifa, bereket, güzellik ve şans getirmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER