Habertürk 13.04.2011

Başak burcu günlük yorumu (13 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su başaklara bugün, güçlü ve marur duruşlarının etraflarındaki insanların dikkatini çekebileceğini söylüyor.

Başak burcu 13 Nisan 2011 yorumu

Başak burcu günlük yorumu (13 Nisan 2011)

Sevgili Başaklar Çarşamba günümüz mesleki ve ailevi konularda etkili olacak Ay etkisi altında başlıyor. Güçlü ve mağrur duruşunuz bugün etrafınızdaki insanların dikkatini çekebilir. Saat 11:48 itibariyle Ay-Merkür arasındaki etkileyici görünüm sayesinde isteklerinizi dile getirmek ve hakimiyetinizi sağlamak istersiniz. Ancak dış dünyanın koşullarıyla uyumlu hareket etmeniz gerekebilir. Saat 13:50 itibariyle Ay-Jüpiter arasındaki görünüm ateşleyici, aktif hale getiricidir.

Fakat dağılmamak için hangi konuda olursa olsun, sorumluluklarınızın farkında olmanız yararlıdır. Bu enerji, yaratıcı gücünüzü, yenilikçi bakış açınızı güçlendiricidir. Saat 22:58-Perşembe 09:41 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Bu süreç içinde sınırlandığınızı veya bir olayın sizi baskı altına aldığını hissederseniz öncelikle yapmanız gereken özgüven duygunuzu yitirmemek, farkınızı ortaya koymaktan çekinmemek fakat bunu yaparken uslubunuzu iyi ayarlamaktır.

Günün ışıkları yüreğinizi aydınlatsın. Herşey gönlünüzce olsun.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER