Habertürk 13.02.2011

Başak burcu günlük yorumu (13 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su başaklara bugün, sadece kariyer fırsatlarına odaklanmanın yan ısıra kendileri ve ailelerine de zaman ayırmaları gerektiğini vurguluyor.

Başak burcu 13 Şubat 2011 yorumu

Başak burcu günlük yorumu (13 Şubat 2011)

Sevgili Başaklar, 13 Şubat 2011-8 Eylül 2012 tarihleri arasında Yay-İkizler burç aksı üzerinde etkili olacak Kuzey ve Güney Ay düğüm geçişini bir cümle ile özetlemek mümkündür. İş-ev arasındaki dengeyi mutlaka iyi sağla ve kendine güven duymaktan asla vazgeçme şeklindedir. Kuzey düğümün ev ve ailevi ilişkiler üzerindeki genişletici etkisi doğal olarak yuvanız sınırları içindeki meselelere daha derin bir şekilde bakabilmenizi sağlayıcıdır. İş konularında genel olarak bir kararsızlık, yüzeysellik veya kendinizi odaklayamamanız gibi durumlar oluşması mümkündür. Kişi hangi alanda ilerlemesi gerektiği hususunda dikkatle düşünmeli, sorumluluklarını yerine getirmek için gereğinden fazla kendisine yüklenmemelidir. Burada önemli olan dış dünyada görevlerinizi yerine getirmeye çalışırken evinizi ihmal etmemektir.

Yay-İkizler Ay düğümleri ekseni açık sözlü iletişim ve kendini geliştirme ve hayata bakış açınızı geniş tutmayla ilgilidir. Burada ruhun amacı, yüzeysellikten uzak durarak derin düşünmeyi başarmak şeklindedir. Kişi sürekli olarak toplumsal kariyerini hedef aldığı için evini ve ailesini ihmal etmiş olabilir. Bu yüzden de şimdi zamanını ailesiyle ilgilenerek geçirmeyi öğrenecektir. İkizler düğüm noktası kişinin kariyer konularındaki meraklılığının ve bilgi edinme çabasının işaretidir. Bu konulara ağırlık vermediği zaman kendini rahatsız hissedebilir. Toplum içindeki yeri onun için son derece önemlidir ve otoriteyle olan ilişkisini her şeyden daha üstün tutabilir. Yani kariyeri onun için kıymetlidir. Eğer işim gücüm iyi olursa daha düzgün bir aile yaşamım olur diye düşünebilir. Ancak unutmamalıdır ki, ihmal edilen ev yaşamı daha sonra sorun oluşturabilir. Zaten Güney Düğüm İkizler size arzu ettiğiniz kariyeri getiricidir. Yarınlarınızı garanti altına alabileceğiniz fırsatlarla bu süreç içinde karşılaşmanız mümkündür. Ancak benim burada söz etmeye çalıştığım, sadece bu alana odaklanarak kendinizi ihmal etmemenizdir.

Not: 13 Şubat 2011-8 Eylül 2012 tarihleri arasında Yay-İkizler burç aksı üzerinde etkili olacak Kuzey ve Güney Ay düğümü geçişleri tüm burçların, farklı yaşam alanlarındaki davranış biçimlerini, kültürel ve sosyal durumunu belli eden gelişim noktalarıdır. Birbirinden 180 derece mesafede konumlanan düğümler aslında birbirini tamamlayıcı nitelikte olup, geçiş yaptıkları burç ve yaşam evine göre anlam kazanırlar. Yukarıdaki paragrafta, Yay burcunda seyrini sürdürecek Kuzey düğüm ve hemen karşıtında İkizler burcunda seyir halinde olacak Güney düğümün burcunuz üzerindeki yansıması yer almaktadır.

Her şey dilediğinizden daha güzel olsun. Huzurlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER