Habertürk 14.05.2011

Başak burcu günlük yorumu (14 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su başaklara bugün, problemlerini ılımlı bir şekilde konuşmalarını tavsiye ediyor. Detaylar için tıklayınız.

Başak burcu 14 Mayıs 2011 yorumu

Başak burcu günlük yorumu (14 Mayıs 2011)

Sevgili Başaklar komşu burcunuz Terazide ilerleyen Ay etkisi altında cumartesi gününe adıma atıyoruz. İki etkili görünüm gün boyu bizlerle beraber. İlki saat 06:41 itibariyle Ay-Pluto karesi. Bize, problemlerin ılımlı bir şekilde konuşulması gerektiğini söylüyor. Sözler kılıçtan keskin olmamalı, ancak akıllı adımlar atılabilmesi için de gerçekçi davranılmalıdır. Benim tavsiyem ılımlı bir yaklaşım tarzınızı benimsemenizdir. Birbirinize sorular sorarak, nerelerde problemler yaşanıyor bunları madde madde konuşmanızdır.

Saat 13:07 Ay-Satürn kavuşumunu deneyimleyeceğiz. Bu enerji, her türlü ortaklık konusunda uyumun ön planda tutulması gerektiğinin göstergesidir. Kiminle berabersiniz, kimlerle iş birliği halindesiniz, bugüne dek neler yaşadınız ve bundan sonrasında neler umuyorsunuz. Bu soruların cevabı için sorunların üstünü sıvazlamadan, siz ve partneriniz-siz ve iş ortağınız adamakıllı bir gözden geçirmede bulunmalısınız.

Keyifli bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER