Habertürk 15.04.2011

Başak burcu günlük yorumu (15 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su başaklara bugün, ilişkileri ilgili konularda reddedilme veya yaralanma korkusunun ön planda olacağını söylüyor.

Başak burcu 15 Nisan 2011 yorumu

Başak burcu günlük yorumu (15 Nisan 2011)

Sevgili Başaklar, Cuma gününe burcunuzda ilerleyen Ay etkisi altında başlamaktasınız. Günlük enerjiler altında, ilişkinizle ilgili konularda, iç dünyanızda reddedilme veya yaralanma korkusu ön plandadır. Bu yüzden de, gerçek hislerinizi kimseyle paylaşmak istemez, hatta kaçış gösterebilirsiniz. Hayatın tüm yükünü üzerinizde hissettiğiniz için, sorumluluklar size ağır gelmektedir. Aslında yardım hisleriniz ön plandadır fakat karşınızdaki insanın bu durumda sizi bağımlılık altına alacağını düşündüğünüz için belirli bir sınırda kalmaya dikkat edebilirsiniz.

Saat 23:49 itibariyle Ay boşluğa düşmeden önce Balık burcunda ilerleyen Venüsle bir karşıtlık oluşturmakta. Bu durumda eleştiriler ve sizi yargılayan gözlerden uzak kalmak, huzur ve güvenli alanlara çekilmek isteğiniz yoğundur. Bir yandan sizi olduğunuz halinizle kabul ederek destekleyecek birine ihtiyaç duyarsınız, diğer yandan bağımlılıklarınız sizi esir alabilir. Gün boyu özellikle detaylı düşünceler kafanızın içini kurcalayabilir. Saat 23:49-Cumartesi 09:59 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Bu süreçte etrafınızdaki insanların da buna saygı göstermesini bekleyebilirsiniz. Eviniz alanı içinde de dengeli paylaşımlar ve huzura fazlasıyla önem verebilirsiniz.

Her güzellik aslında yüreğimizde saklı. O güzellikleri yeniden keşfetmemiz dileğimle,
iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER