Habertürk 16.05.2011

Başak burcu günlük yorumu (16 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su başaklara bugün, sağlam ve sağlıklı bir ilişki yaşamaları için onları güçlendiren enerjilerin devrede olacağını söylüyor. Detaylar için tıklayınız.

Başak burcu 16 Mayıs 2011 yorumu

Başak burcu günlük yorumu (16 Mayıs 2011)

Sevgili Başaklar, 16 Mayıs-9 Haziran tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Boğa burcu geçişi, burcunuzla gayet uyumlu bir enerji etkinliğidir. İlişkilerde tutkuyu yoğunlaştıran, sağlam ve sağlıklı bir ilişki yaşamanız için sizi güçlendiren bir etkidir. Yoğun arzular kimilerine binlerce kilometre yol yaptırırken, bazılarına ihtiraslı bir şekilde aşklarını yaşama zevki verebilir. Eğer ilişki düzgünse, bu tarihler arasında paylaşımda bulunmanın tadına doyum olmaz. Eğer sorunlu bir beraberlikse inatlaşılır, sen-ben çekişmesi yaşanır ama aşkın büyüsü yine sizi sarar. İlişkisi yeni başlayanlar açısından bu enerji oldukça sağlam bir beraberliğin ilk temellerinin atılması demektir ve gayet olumlu geçebilir.

Venüs Boğa burcu geçişinde etkili olduğunu düşündüğüm tarihler, 16, 20,21 ve 23 Mayıs. Bu tarihlerdeki enerjiler hem beraberlikteki bağlılığı güçlendirici hem sıkıntılarınızı giderici, hem aşkta tutkularını yükseltici ve hem de cinsel yönden arzularınızın tatmininde sizi destekleyicidir. Özellikle ilişkisi yeni başlayanların bu tarihlerde hakikaten huzur ve güvenli bir ilişkinin ne demek olduğunu anlamaları mümkündür. Ben, 16 Mayıs sonrası yaşamınızda yeni bir sayfa açma anlamında ve gerçek bir aşkın ilk temellerini atma anlamında sizleri şanslı görüyorum. Böylece yıllardır yaşanan ilişki problemlerinin izlerini yüreğinizden silebilecek bir aşka yelken açabilirsiniz. Şöyle arkanıza yaslanarak lütfen derin bir nefes çekin ve size doğru yönelecek güzellikleri ruhunuzda hissedin. İnsan hayata nasıl bakarsa, hayat ona o yönde rahmet sunar. Siz güzel bakın, güzel düşünün, güzellikler sizi bulsun.

Not: Merkür gezegeni aynı Venüs gibi bugün Boğa burcunda seyrine başlıyor. Bu geçişle ilgili açıklamayı Mayıs aylık yorumunuzda bulabilirsiniz.

Dilerim her gönül aradığı sevdasına kavuşur ve dilerim her gönül bu güzel şansla huzur bulur.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER