Habertürk 19.05.2011

Başak burcu günlük yorumu (19 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su başaklara bugün, inandıkları şekilde konuşabileceklerini, istedikleri gibi günü planlayabileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklayınız.

Başak burcu 19 Mayıs 2011 yorumu

Başak burcu günlük yorumu (19 Mayıs 2011)

Sevgili Başaklar saat 17:18 olana dek Ay-Yay burcunun olumlu ışığından istifade etmek mümkün. İnandığınız şekilde konuşabilir, istediğiniz şekilde gününüzü planlayabilir, kimseye uymaktan hoşlanmazsınız. Bunu da normal saymalıyız.

Ancak saat 17:18-23:16 arasında Ay boşlukta kalacak. Bu zaman süresince olur ya bir şeye sinirlenebilirsiniz, bazı durumlar umduğunuz gibi gelişmeyebilir, sürpriz durumlar oluşabilir. İşte böyle bir durumda sakin olunuz ve gözlemde bulununuz. Durum gerçekten büyük bir probleme yol açar mı bir kontrol ediniz. Acil kararlar vermeyiniz. Bu iki hususa dikkat ettiğiniz takdirde sorun çıkması pek mümkün değildir.

Saat 23:16 sonrası Oğlak burcunda ilerleyecek Ay, maddiyatın ne kadar önemli olduğunu, paranız olmadığı takdirde hayatınızın monotonlaşacağını ve bu yüzden bir düzen kurmanızın mümkün olmadığını düşünmenize neden olabilir. Ancak Neptünle olan etkileşim, ruh halinizi yumuşatır ve size sakinlik kazandırabilir.

Esenlik, mutluluk ve şans gün boyu yanınızdan hiç eksik olmasın.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER