Habertürk 19.04.2011

Başak burcu günlük yorumu (19 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su başaklara bugün, çıkarlarının söz konusu olduğu her alanda fikirlerini ortaya koymaktan çekinmeyeceklerini söylüyor.

Başak burcu 19 Nisan 2011 yorumu

Başak burcu günlük yorumu (19 Nisan 2011)

Sevgili Başaklar, Salı günümüz Ay-Akrep burcu seyriyle başlıyor. Bu enerji, çıkarınız söz konusu olan her alanda fikirlerinizi ortaya koymaktan çekinmemeniz anlamına geliyor. Bazı olayları ve kişileri affetmek niyetinde değilsiniz. Hatta derinlerinizdeki intikam duygusu kimi zaman öylesine etkili ki, avınızı kıstırmak için sabırla bekleyebilirsiniz. Ancak bugün beklemeye pek tahammülünüz yok. Ne olacaksa bir an önce yapılmalı ve isteklerime kavuşmalıyım diye düşünebilirsiniz.

Saat 17:58 itibariyle geri hareketini sürdürmekte olan yöneticiniz Merkür, Mars gezegeniyle kavuşum yapıyor. Bu kavuşum, hem parasal konularda hem de ortaklık(iş-özel) meselelerde sizi itekleyici bir faktör olarak ön planda. Derinlikli veya yüzeysel nasıl düşünürseniz düşünün bir an önce sonuç almak istediğiniz için, size karşı düşünen insanlara rest çekmeye hazırsınız. Kendinizi ezdirmek niyetiniz yok. Ancak burada ben sabırlı olmanızdan yanayım. Öfkeyle kalkan zararla oturur atasözünü unutmayalım. 23 Nisan tarihine kadar şöyle bir aklı başında hesap yapalım. Pire için yorgan yakmayalım. Sakin olalım, akıllıca hareket edelim.

Acil kararlar vermemeniz, dikkatlice gözden geçirmelerde bulunmanız dileğimle,

iremSU

Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER