Habertürk 02.05.2011

Başak burcu günlük yorumu (2 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su başaklara bugün, daha önce verdikleri kararlar ile ilgili olumlu sonuçlar alabileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Başak burcu 02 Mayıs 2011 yorumu

Başak burcu günlük yorumu (2 Mayıs 2011)

Sevgili Başaklar saat 08:59 itibariyle Boğa burcu üzerinde ilerleyecek Ay etkisi altında, elinizdekileri korumak, güven içinde yaşamak, bildiğiniz şekilde hareket etmek ve huzur bulmak peşindesinizdir. Çünkü istikrarlı bir şekilde ilerlemenin sağlamlıkla eş değer olduğunun bilincindesinizdir. Dalgalanan durumlarla baş etmek için her şeyden önce elinizdekilerin korunması gerekecektir. Gün içinde, ilişki kurmak isteği ön plandadır. Etrafınızdaki dünyayı iki şekilde ele alabilirsiniz. Parasal girişimler ve gelişme. Bu iki olgu öylesine iç içedir ki, birini diğerinden ayırmak zordur. Ayrıca bu etki altında, ayaklarınızın yere sağlam basması da önem kazanır.

Evet bir yandan cesur hareket etmek istersiniz diğer yandan korumak. Akşamüstü saatlerine kadar genel anlamda seyir bu doğrultudadır. Akşamüstü itibariyle, daha bir enerjik olmak, daha cesur kararlar almak ve içinde bulunduğunuz durum ne kadar zorlu olsa da, umut içinde ilerlemek mümkün olabilir. Fiziksel açıdan canlanabilir, daha önce verdiğiniz kararlarla ilgili bazı olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

Not: Mayıs aylık yorumunuz köşemize eklenmiştir. Gönlünüzden geçenlerin gerçekleştiği, huzurlu bir ay diliyorum. Mutlu haftalar.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER