Habertürk 20.05.2011

Başak burcu günlük yorumu (20 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su başaklara bugün, duygu ve beğenilerinin farkında olarak aklı başında seçimler yapacaklarını söylüyor. Detaylar için tıklayınız.

Başak burcu 20 Mayıs 2011 yorumu

Başak burcu günlük yorumu (20 Mayıs 2011)

Sevgili Başaklar yeni gün saat 08:34 itibariyle Ay-Venüs arasındaki olumlu görünümle başlıyor. Ardından saat 10:05 de Ay-Merkürle hoş bir etkileşimde bulunuyor. Bütün bunlar duygularının ve beğenilerinin farkında olan bireyin aklı başında seçimler yapabilmesini sağlıyor. Böylece hem aşk hayatıyla ilgili konulardaki pürüzleri temizleyebilir hem de hayatını sağlam bir şekilde güvence altına alabilmek için mücadele edebilir.

Saat 09:56 itibariyle Venüs-Chiron arasındaki olumlu görünüm, özellikle karşı cinse olan ilginizi yükselticidir. Beraberlikte veya iş ortaklığınızla ilgili konularda kendinizi güçlü görme arzunuz yoğundur. İnancınıza uygun bir şekilde yaşamak istersiniz. Partnerinizin de aynı şekilde size destek çıkması, takdir etmesi, doğru ve güvenilir bir şekilde davranması sizin açınızdan son derece kıymetlidir. İlişkisi olmayanlar bu etki altında uyuşabilecekleri bir kişinin hayalini kurabilirler.

Saat 11:12 Ay-Mars olumlu açısı ve ardından saat 11:46 Ay-Pluto kavuşumu gücün ve iktidarın, aşkta tutkularınızı doyurmanın, insanlar üzerinde etkili olmanın sizin için ne kadar önemli olduğunu hatırlatıyor. Bu dürtüler altındaki kişi doğal olarak kaybetmemek için hırslı davranabilir. Ancak durulması gereken yeri de bilmemiz lazım.

Saat 21:22 Mars-Pluto, cumartesi 00:54 Merkür Pluto arasındaki olumlu görünüm etkisi altında, kendinizi dış dünyada güçlü bir şekilde lanse edebilirsiniz. En iyi olmak adına azimle yol alabilirsiniz. Ancak dikkat etmeniz gereken konu, durumları veya bazı ters gelişmeleri ölüm kalım haline getirmeyiniz. Olgunlukla hareket ediniz, mantıklı bir şekilde gözlemde bulununuz. Bunları yaptığınızda sonuç gerçekten size arzu ettiğiniz gelişmeleri kazandırabilir.

Doğan Güneşin Ruhunuzu Aydınlatması ve Yüreğinizi umutlandırması dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER