Habertürk 20.04.2011

Başak burcu günlük yorumu (20 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su başaklara bugün, sadece kendi bildikleri şekilde ilerleme arzularının yüksek olacağını söylüyor.

Başak burcu 20 Nisan 2011 yorumu

Başak burcu günlük yorumu (20 Nisan 2011)

Sevgili Başaklar 09:50 itibariyle Yay burcunda ilerlemeye başlayacak Ay, hiç kimse ve hiç bir durumun etkisi altında kalmadan sadece kendi bildiğiniz şekilde ilerleme arzunuzun göstergesidir. Köklerinize ne kadar bağlı olsanız da, kendiniz adına faydalı olacaksa özgürce yolunuzu çizebileceğinizi düşünürsünüz. Saat 10:31 itibariyle gerek iç dünyanızda gerekse ilişkinizle alakalı mevzularda durumları gerçekçi bir şekilde ele almaya çalışmakta fayda vardır. Ancak size birisi ne istersiniz diye, bu soruya cevabınız gerçek bir aşk ve huzurlu bir yuva diyerek karşılık verebilirsiniz.

Saat 13:29 itibariyle gurur duyabileceğiniz bir yuva ve güven dolu bir hayat özlemi yüreğinizin içinde kök salmaya başlar. Özellikle boşanmak üzere olan bir kişiyseniz nafaka davanızla veya miras anlamında işleriniz varsa bu konularda derinlemesine düşünebilirsiniz. Saat 23:42 itibariyle evlilik ve genel olarak ilişki konularında sağlamlık ve güvenlik arzunuz yükselirken aynı şekilde partnerinizin romantik, şefkatli ve empati yapabilecek birisi olmasını da arzularsınız.

Not: Saat 13:17 itibariyle Güneş Boğa burcunda seyrine başlıyor. Bu konu hakkında geniş açıklamayı Mayıs aylık yorumunuz için hazırlamaktayım. Hepinize maddi ve manevi anlamda güzellikleri getirmesini diliyorum.

Hayallerinizi gerçeğe dönüştürmeniz, huzur bulmanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER