Habertürk 21.05.2011

Başak burcu günlük yorumu (21 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su başaklara bugün, aşırı detaycılıklarını makul seviyede tutmalarını ve aktif olmalarını öneriyor. Detaylar için tıklayınız.

Başak burcu 21 Mayıs 2011 yorumu

Başak burcu günlük yorumu (21 Mayıs 2011)

Sevgili Başaklar, 21 Mayıs-21 Haziran tarihleri arasında etkili olacak Güneş-İkizler burcu geçişi, aklın ve mantık gücünün yeteneklerinizle birleşerek toplum önündeki ifadesi yani ortaya koyulması anlamında destekleyicidir. Bu demek oluyor ki, hareketliliğiniz, iletişim kabiliyetiniz, insanlarla bağlantı kurabilme beceriniz size bu süreçte hem canlılık hem aktiflik hem de hızlılık kazandıracaktır. Benim tavsiyem eğer kabul ederseniz, aşırı detaycılığınızı makul bir seviyede tutarak ve aktif olmaya çalışarak, biraz da bencil düşünerek rakiplerinizden önce finiş çizginize varmanızdır.

Güneş-İkizler geçişi, iş ve kariyer yaşamınız açısından etkili olabilecek önemli bir enerjidir. Akıl gücünüz, o muazzam gözlem yeteneğinizi akıl gücünüzle birleştirerek iletişimde bulunduğunuzda, bağlantılar kurduğunuzda biliniz ki, kariyer anlamında hakikaten arzu ettiğiniz atılımı gerçekleştirebilirsiniz. Girişimde bulunmaktan, kendinizi ortaya sürmekten asla vazgeçmeyiniz. Güneş-İkizler geçiş süresince en etkili tarihler, 22,25,27 Mayıs olarak öne çıkıyor. Özellikle 22 ve 27 Mayıs tarihlerinde başta iş ortaklığınız ve özel ilişkinizle alakalı konularda lütfen dikkatli olunuz. Bir sorun çıkmaması, için temkinli hareket etmeye gayret gösteriniz.

Güneşin ışıkları altında arzu ettiğiniz bağlantılarda bulunmanız, hızlı ve aktif bir dönem geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER