Habertürk 23.05.2011

Başak burcu günlük yorumu (23 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su başaklara bugün, fırsatları yerinde ve zamanında değerlendirebileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklayınız.

Başak burcu 23 Mayıs 2011 yorumu

Başak burcu günlük yorumu (23 Mayıs 2011)

Sevgili Başaklar yeni haftaya olumlu bir enerjinin haberiyle başlamak istiyorum. Saat 11:25 Venüs-Mars kavuşumu gerçekleşiyor ve genel olarak yüreklerimize su serpiyor. Sizler açısından bu enerji, para-yakın çevrenizde bulunan kişiler-ortaklaşa paylaşımlar-yolcuk ve eğitim anlamında destekleyici görünüyor. Kendinizi geliştirme anlamında kuvvet sunan, paranın ne kadar önemli olduğunu anlayarak geleceğinizi garanti altına almanızı sağlayan bu kavuşum en son 2009 Haziran ayında gerçekleşmişti. Demek oluyor ki, iki yıl daha olgunlaşan bir birey olarak önümüze bakacağız. Kimlerden destek görebiliriz veya kimler bizim dostumuz, düşmanımız bunu daha iyi idrak edebileceğiz. Hayata bakış açımız maddileşirken, aslında bunun ne kadar gerekli olduğunu kafamızın içinde oturtabileceğiz.

Bu kavuşum, şaşırtıcı olanı değil, zaten ortada olan ve biteni net görebilmemizi sağlayıcıdır. Fırsatları yerinde ve zamanında değerlendirmemiz için uyarıcıdır. Önümüzdeki seçeneklerin hangisinin bizim için daha faydalı olduğunu anlamamızda, sakin ve aklı başında kararlar verebilmemizde, gelir geçer olana değil, kalıcılık vaat edene adım atmamızda bize ışık olabilir. Duygularımız yerine mantığımızı kullanmak, yanlışa değil doğru olana yönelmek, benzetme yerindeyse sırtımızı sağlam duvara yaslanmak gerektiğini, böylece lezzetli ve huzurlu bir yaşam sürmenin mümkün olduğunu bugün anlayabiliriz.

Yeni haftanın güzel gelişmelere, güvenli değişimlere, huzura ve sevgiye vesile olması dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER