Habertürk 24.05.2011

Başak burcu günlük yorumu (24 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su başaklara bugün, ileriye yönelik hedeflerini inançla gerçekleştirme kuvveti kazanabileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklayınız.

Başak burcu 24 Mayıs 2011 yorumu

Başak burcu günlük yorumu (24 Mayıs 2011)

Sevgili Başaklar, Ay-Kova burcu etkisi altında yeni bir güne adım atıyoruz. Saat 10:40 olana dek profesyonel açıdan yaratıcı ve geliştirici olmanızı sağlayan bu enerji altında, yeteneklerinizi geniş bir alanda göstermeye hevesli olduğunuzda başarısız olmanız pek mümkün değildir.

Saat 10:40-15:23 arasında Ay boşlukta olacaktır. İşlerinizi yapmakta bazı güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Kafanızın içi dağınık olabilir. Bir arada çalıştığınız kişilerle düşündüğünüz bazı yenilikleri uygulamakta zorluk çekebilirsiniz. İş başvurularınızda başka bir güne ertelenme meydana gelebilir. Kendinizi ve yeteneklerinizi tam anlamıyla dışa göstermeniz kolay olmayabilir. Daha önceden başvuruda bulunduğunuz girişimlerinizin neticesini gecikebilir. Anlamsız işlerle uğraşmak veya tam olarak hangi yönde ilerlemeniz gerektiğini bilemez bir halde olabilirsiniz. En iyi çare, rutin işlerinize odaklanmanız ve elinizdeki yarım işleri tamamlamanızdır.

Saat 15:23 Ay-Balık burcunda seyrine başlıyor ve ardından saat 17:10 itibariyle Neptünle kavuşum yapıyor. Düşleriniz ve vizyonunuzu, önsezileriniz ve ilham gücünüzü, sadakat duygunuzu yükselticidir. Böyle bir etki altında, ileriye yönelik hedeflerinizi inançla gerçekleştirme kuvveti kazanabilirsiniz.

Saat 21:52 sonrası ilişkinizle alakalı konular üzerinde hassaslaşır, aşkı yüreğinizin içinde hissedebilirsiniz. Ancak bir yandan da hayatın koşuşturması ve yorgunluğu üzerinize çöker, düşündürür sizi. Böyle bir anda yapılması gereken kaygılardan, olumsuz düşünmekten uzak durmaktır. Çünkü her gün yeni umutları bünyesinde saklar ve her şey zamanla yoluna girer. Yeter ki kendimize, yaşama inanmaktan vazgeçmeyelim. Gerisi mutlaka halledilir.

Sevgi çiçekleri yüreğinizde umutla açsın. Her şey gönlünüzden geçtiği gibi olsun.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER