Habertürk 25.06.2011

Başak burcu günlük yorumu (25 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su Başaklara bugün, pazar günü için bir plan yapıp kendilerini rahatlatmalarını öneriyor.

BAŞAK burcu 25 Haziran 2011 yorumu

Başak burcu günlük yorumu (25 Haziran 2011)

Sevgili Başaklar, saat 01:07-23:52 saatleri Ay boşlukta olacağından gün içinde bazı işlerinizde aksamalar meydana gelebileceği gibi genel olarak bir keyifsizlik, yataktan pek çıkmama hali de oluşabilir. Kimi Başaklar, istemeden de olsa hareketli bir güne adım atmak durumunda kalabilirler. Bu dinlenmek isteğinizin önüne geçen bir hal olduğundan gerilim içinde kalmanız mümkündür. Bu saatler arasında benim önerim etrafınızdaki insanların sizin kadar titiz düşünmeyeceğini bilerek sakin olmaya çalışmanızdır. Verilen sözler yerine getirilmediğinde veya bir takım insanlar bencilce davrandıklarında ani tepkide bulunmayınız.

Saat 23:52 den itibaren Ay Boğa burcunda ilerlemeye başladığında, ertesi gün için güzel bir program yaparak kendinizi rahatlatmanızdır. Boğa burcu geçişleri siz Başaklar için her zaman rahatlatıcıdır. Hatta son iki gündür sevimsiz durumlar yaşadıysanız, moraliniz bozulduysa, bu enerji sayesinde toparlanmanız kolay olur.

Zor günler mutlaka gelir geçer. Yeter ki, biz hayatla ve kendimizle olan barışıklığımızı kaybetmeyelim. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER