Habertürk 25.04.2011

Başak burcu günlük yorumu (25 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su başaklara bugün, bilgi ve tecrübelerini diğer insanlara göstererek güç kazanmalarının iyi olacağını söylüyor.

Başak burcu 25 Nisan 2011 yorumu

Başak burcu günlük yorumu (25 Nisan 2011)

Sevgili Başaklar yeni güne, saat 04:47 itibariyle Güneş ve Ay arasında oluşacak sondördün etkisi altında başlıyoruz. Bu oluşumun sizler açısından anlamı bilginizi, tecrübenizi bugün diğer insanlara ifade ederek güç kazanmaktır. Belli bir kurul, kişi veya toplum önünde sınav olabilirsiniz. Amacınız, bu sınavı veya görüşmeyi başarıyla tamamlayarak kendinizi ispat etmektir. Tabii ki kolay değildir. Bazıları sizi yetersiz bulabilir, kimileri yaptığınız işi, gösterdiğiniz projeyi beğenmeyebilir veya siz, verilen işi, ortamı veya birlikte çalıştığınız insanları beklentilerinizin çok altında bulabilirsiniz.

Sondördün etkisi altında takdir almak, saygınlık kazanmak veya geçer bir puan almak kolay değildir. Büyük bir ihtimalle bir kez daha görüşmeye çağırılabilir veya kendiniz başka bir iş arayışına geçebilirsiniz. Bunlar sizi asla yıldırmamalıdır. Çünkü heyecan, psikolojik sorunlarınız, kendinize güvensizliğiniz gibi faktörler kişinin kendini istediği şekilde ifade edebilmesinin önünde engeldir. Günü olumlu geçirmenin yolu, bütün bu etkenlere karşılık güven duygunuzu yitirmeden, heyecanlanmadan soğukkanlı davranmayı bilmektir.

Yeni haftanın size arzu ettiğiniz güzellikleri, başarıyı ve mutluluğu getirmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER